Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawic bot na KS?

kamil12444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobralem z tego forum rombota i script na KS ale niewiem jak wlaczyc !?

Wrzuciłem wszystko jak należy ale niewiem jak wlaczyc ten skrypt ? wpisuje Ks.xml niedziala, z sciezka do pliku i tez nie ;( profil mam skonfigurowany nick zmieniony itp. ale niewiem jak te skrypty wlaczac POMOCY !!! ;&

Opublikowano

1. Otwierasz rombot.exe

2. wpisujesz rom/bot

3. Z listy waypointów wybierasz KS

4. To na tyle...

Nie mam zadnej listy wkleilem skrypt od ciebie ks.xml do waypoints i nie mam zadnch chce wybrac postac poprzez wciskanie NUM1 ale to mi nic nie daje;/

Opublikowano

"chce wybrać postać poprzez wciskanie NUM1 " Co ty robisz ? wtf o.O dałem Ci dokładną instrukcję jak jej nie zrozumiałeś to nie mój problem.

Opublikowano

wszystko niby ladnie ale pomija wiekszosc mobow a gdy uzywa oczyszczajacego ognia to nikogo nie trafia i spamuje z plomienia ;/ jak naprawic zeby mi zabijal tez z te dziewice?? bo tylko ze strazniki zabija i zabkito i to nie zawsze ;/

^ z tym se poradzilem ale jak zrobic zeby gdy zbiera loot to zeby krocej go podnosil uzywam lootomatic wiec mi samo podnosi a na bocie musze czekac pare sek zanim bot wstanie da sie zmienic ten czas gdy zbiera??

Opublikowano
o.O włącz lootomatic. Bot tylko się schyla do dropu a od auto podnoszenia jest Esc/ustawienia insterfejsu/sterowanie/automatyczne podnoszenie lub addon lootomatic
Opublikowano

Dlaczego jak przejdzie przez kaline sprzeda lota i wejdzie na kaline to mi wychozdi?? i krazy przed kalina? i do tego wylacza mi gre? musze recznie wylanczac bota i na nowo ;/ zrypany skrypt jakis?

Opublikowano

diala mi prawie poprawnie tyle ze po zakonczeiniu kaliny leci sprzedac a jak chce na nowo wejsc do kaliny to wejdzie poodbija sie po scianach i wyjdzie z KS pochodzi przed nia i wyoguje gre ;/ To raczej nie z konfiguracji tylko dzialanie skryptu

Opublikowano

Tak kłóć się ze mną i ty wiesz lepiej... Używam skryptu cały czas. Wszystko działa poprawnie do tej pory a mam ten sam skrypt co ty...

Opublikowano

nie będę każdemu oddzielnie pisał co ustawiać... jak uruchomić... itp. Po to jest poradnik. Jeżeli nie umiesz sam tego zrobić to zostaw to i nie ruszaj... Ja też nie mam za wiele czasu by każdemu wszystko wyjaśniać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...