Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freak2[PL][Dedyk]

KizioRCK1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisałem już o tym z ProjectOne, ale napiszę to jeszcze raz, tutaj.

Mianowicie, zaproponowałem Wam reset. Jak sami widzicie na serwerze nie ma dużo graczy, o 11:30 stały 2 osoby w jinno i 4 osoby w shinsoo, a jest tylko 1 ch. Teraz może w każdym królestwie stoi z 10-20 osób, 0 sklepów. Pamiętam, że jak grałem w lutym, to grało 600 graczy (na pewno licznik nie był wtedy podkręcany, bo sporo ludzi grało). Serwer był i jest nadal dobry, ale gracze zaczęli wtedy odchodzić z powodu złej polityki administracji (shad'a, który uważał, że wszystko jest w porządku, a niestety miał klapki na oczach oraz złej reputacji reszty administracji). Teraz sytuacja się zmieniła, widać że administracja zaczęła coś robić na serwerze, ale niestety już za późno, bo dawnej świetnosci teraz już serwer nie otrzyma. Dlatego proponuję Wam zrobić restart całkowity, z dodaniem tych rzeczy, które macie jeszcze dodać (katakumby itp), by gracze zaczęli się schodzić, a na pewno wejdą, bo tak dobrego serwera easy z nutką medium (bo wbić 125 jest dość dużym wyczynem) nigdy nie widziałem. Graczy nie przybywa ze względu na małą ilość osób, która zniechęca nowicjuszy, a od nowa, każdy by zagrał, nawet obecni gracze, bo zrobić dobre eq to tutaj 2 tygodnie MAX. Dla grających na serwerze, aby zachęcić ich do restartu, dać za darmo na ich konta pakiet IS, który przy rejestracji można wziąć za 2,44 zł. Proponowałbym też dodać misje Seon Pyeong (czy jakoś tak, ale to już jest na forum serwera), nową biżuterię, na którą potrzebne byłyby ulepszacze (np. perły), które dropiłyby np. z katakumb.

Na koniec jeszcze raz powiem, że na restarcie dużo osób by zagrało, bo serwer easy, na którym nie ma 6/7 system ulepszeń jak na PL, nie ma przeładowania "gównem" jest bardzo lubiany przez dzisiejszych graczy, także reset naprawdę dużo może dać.

EDIT: żeby nie było, nie chcę resetu, żeby zdobyć topkę, bo top 1 na tym serwerze już przez pewien czas byłem. Chcę tylko normalnie pograć, ale jak w m1 stoi 10 osób gdzie nie ma nawet pvp z kim wziąć.

Opublikowano

Wszystkie mozliwe rozwiazania zostana przemyslane aby serwer wrocil do dawnej swietnosci a moze nawet lepiej tylko jak wiadomo trzeba czasu bo nie odrazu Rzym zbudowali.

razerv.png

Opublikowano

@UP

Jedynym rozwiązaniem na przyciągnięcie graczy jest TYLKO RESET.

Ludzie wystarczy, że wejdą tylko w topke i zobaczą już, że 3/4 osoby mają max lvl i wychodzą, bo uważają, że tutaj prawie każdy ma wysoki lvl. Dodatkowo odrzucia ich ta liczba graczy, jak np. mnie. Więc w inny sposób na pewno graczy nie zyskacie, bo jest już za późno.

Opublikowano

Pisałem już o tym z ProjectOne, ale napiszę to jeszcze raz, tutaj.

Mianowicie, zaproponowałem Wam reset. Jak sami widzicie na serwerze nie ma dużo graczy, o 11:30 stały 2 osoby w jinno i 4 osoby w shinsoo, a jest tylko 1 ch. Teraz może w każdym królestwie stoi z 10-20 osób, 0 sklepów. Pamiętam, że jak grałem w lutym, to grało 600 graczy (na pewno licznik nie był wtedy podkręcany, bo sporo ludzi grało). Serwer był i jest nadal dobry, ale gracze zaczęli wtedy odchodzić z powodu złej polityki administracji (shad'a, który uważał, że wszystko jest w porządku, a niestety miał klapki na oczach oraz złej reputacji reszty administracji). Teraz sytuacja się zmieniła, widać że administracja zaczęła coś robić na serwerze, ale niestety już za późno, bo dawnej świetnosci teraz już serwer nie otrzyma. Dlatego proponuję Wam zrobić restart całkowity, z dodaniem tych rzeczy, które macie jeszcze dodać (katakumby itp), by gracze zaczęli się schodzić, a na pewno wejdą, bo tak dobrego serwera easy z nutką medium (bo wbić 125 jest dość dużym wyczynem) nigdy nie widziałem. Graczy nie przybywa ze względu na małą ilość osób, która zniechęca nowicjuszy, a od nowa, każdy by zagrał, nawet obecni gracze, bo zrobić dobre eq to tutaj 2 tygodnie MAX. Dla grających na serwerze, aby zachęcić ich do restartu, dać za darmo na ich konta pakiet IS, który przy rejestracji można wziąć za 2,44 zł. Proponowałbym też dodać misje Seon Pyeong (czy jakoś tak, ale to już jest na forum serwera), nową biżuterię, na którą potrzebne byłyby ulepszacze (np. perły), które dropiłyby np. z katakumb.

Na koniec jeszcze raz powiem, że na restarcie dużo osób by zagrało, bo serwer easy, na którym nie ma 6/7 system ulepszeń jak na PL, nie ma przeładowania "gównem" jest bardzo lubiany przez dzisiejszych graczy, także reset naprawdę dużo może dać.

EDIT: żeby nie było, nie chcę resetu, żeby zdobyć topkę, bo top 1 na tym serwerze już przez pewien czas byłem. Chcę tylko normalnie pograć, ale jak w m1 stoi 10 osób gdzie nie ma nawet pvp z kim wziąć.

a juz mialem klienta sciagac bo na stronie 250+ graczy on line. po co tak krecicie tym licznikiem?

Opublikowano

Serwer jest naprawdę zajebisty, ale jego czasy świetności już minęły. W lutym jak startował grało ponad 600 osób, lecz niestety zamiast wzrastać, zaczęło spadać. A licznik moim zdaniem jest niestety podkręcany, bo jak zauważyłem zawsze pokazuje równe liczby (np 85, 95, 105, 250).

Opublikowano

Nauczcie sie czytac, to wam sie w zyciu przyda.

wczesniej Kizio napisal, ze licznik pokazuje ilosc zalogowan na 10 min a nie ilosc ludzi online w danej chwili.

razerv.png

Opublikowano

No to rzeczywiście się postarałeś z tymi reniferami. Przyznaj się że nie potrafisz postawic coś własnego :]

Opublikowano

smocze eq... totalny bezsens po co wam kolejny server na ktorym jedno i to samo pozatym wczesniej juz pisalem server utrzymujemy w stylu pl

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...