Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co po tym?

Manz3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu temat tego typu...

Idziesz do nieba albo piekła. Moja religia tak mówi.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Nic po prostu, nie myślisz nie masz świadomości, nic !!!

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Pieklo/Niebo nie istnieje to tylko bajka ktora rozprowadzaja po kosciolach zebyscie rzucali wiecej cash do koszyka na msze o trafienie do nieba - jak dla mnie to caly ten chrzescijanizm to jest jedna wielka mafia ktora trzepie zajebiscie duza kase z naiwniakow ktorzy w to wierza.

@topic

Po smierci?

Zakopuja Cie i wpierdalaja cie robaki

gallery01843468.png
Opublikowano

umierasz i tyle, nie ma żadnego nieba i piekła czy reinkarnacji jak można wgl. w takie bzdety wierzyć ?

Podam prosty przykład, idziesz ciemną ulicą i mówisz " nie ma żywej duszy" to myślisz o człowieku czy o duchu? jasne że o człowieku!

nie ma czegoś takiego jak dusza która idzie do piekła / nieba

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Jak co jest po śmierci ?? Umierasz i jest respawn w wybranym miejscu :P

Ja mam jeszcze trzy życia więc spokojnie :P

Lub nagle widzisz ciemność i wielki napis GAME OVER niestety może się tak zdarzyć...

A tak na serio nie nikt nie ma 100% pewności , chyba że ktoś by umarł i wrócił a następnie opowiedział , ale tak niestety nie da się zrobić , niebo/piekło i inne teorie to poprostu wymysł religijny.

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, każdy może sobie wierzyć w co chce. Nie ma co krytykować ludzi, którzy wierzą w piekło/niebo, reinkarnację, gnicie w ziemi, bo każdy może sobie obrać inna filozofię. Niektórzym się lepiej żyje, gdy wyobrażają sobie, że coś ich po śmierci jeszcze czeka. Spokój ducha i komfort psychiczny. Poza tym.. nikt nie może powiedzieć, że wie na 100% :D Można tylko się opierać na różnych teoriach i stąd wyciągać wnioski.

#don't care

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, każdy może sobie wierzyć w co chce. Nie ma co krytykować ludzi, którzy wierzą w piekło/niebo, reinkarnację, gnicie w ziemi, bo każdy może sobie obrać inna filozofię. Niektórzym się lepiej żyje, gdy wyobrażają sobie, że coś ich po śmierci jeszcze czeka. Spokój ducha i komfort psychiczny. Poza tym.. nikt nie może powiedzieć, że wie na 100%

:D

Można tylko się opierać na różnych teoriach i stąd wyciągać wnioski.

No wlasnie dlatego ja wierze w UFO, odprawiam egzorcyzmy nad miskiem z ktorym spie i ogolnie ucze sie czarnej magii xD

Moze ktoś sie chce dolaczyc do mojej wiary?

Mam w planach stawianie swiatynii aka Cytadeli i potem zrespienie po 3 dniach od samobojstwa.

gallery01843468.png
Opublikowano

Powiedzcie mi wszyscy chrześcijanie, czy Jezus mówił że każde stworzenie, które w niego wierzyć i czcić będzie, pójdzie do nieba?

Bo jakoś nie widzę aby zwierzęta specjalnie zachowywały się aby trafić do nieba.

Poza tym, skoro adam i ewa byli biali, to skąd czarni, którzy byli pierwsi na ziemii?

Człowiek to 98 % dna Goryla. Gdzie jest % Boga?

;)

Opublikowano

Każdy ma swoją subiektywną opinię na ten temat, wszystko zależy w dużej mierze od religii.

Opublikowano

NIe wiem ale myślę ze zakopuję się ciała w grobie bo potem ożywają jaką zombie i nie można wyjść z grobu bo piachem przy sypali ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...