Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Białe kreski wokoło bloków.

Morder22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zrobiły mi się dziwne białe kreski wokoło bloków, tak jakby były puste przestrzenie. Robiłem reinstale , update'y itp. itd. :/

Proszę o pomoc, z góry dziękuję i lajk :)

Opublikowano

Najwidocznej szwankuje cos Karta Graficzna albo stare Sterowniki Karty Graficznej ,

A kiedy ostatnio robiles Calkowity reinstall kompa ?

Zapraszam na najlepszy Server MineCraft

IP : s8.mineserv.eu:55001

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Daj screena, bo jeśli ci chodzi o te "obwódki" to one są od zawsze i nie da się ich usunąć (nie znam przynajmniej żadnej modyfikacji etc.).

Opublikowano

Setki razy ten temat był poruszany... Istnieje taka opcja - SZUKAJ!

Niech zgadnę? NVidia? 9600GT? Wejdź w Panel sterowania NVidia, przejdź do Zarządzanie ustawieniami 3D i Wygładzanie krawędzi ustaw na "Pod kontrolą Aplikacji" tak samo jak Filtrowanie Anizotropowe.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Setki razy ten temat był poruszany... Istnieje taka opcja - SZUKAJ!

Niech zgadnę? NVidia? 9600GT? Wejdź w Panel sterowania NVidia, przejdź do Zarządzanie ustawieniami 3D i Wygładzanie krawędzi ustaw na "Pod kontrolą Aplikacji" tak samo jak Filtrowanie Anizotropowe.

Po 1. Nigdy tak nie miałem . Po 2. Nie gram w Minecrafta od 1 dnia. Po 3. Już wszystko jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...