Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MyBB] Styl forum

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Niedawno z kolegą postanowiliśmy zrobić styl na MyBB. Efekty poniżej - skin został udostępniony jednemu serwerowi Metin2 - Safir.

*nie patrzcie na obrazki w stopce (youtube,facebook,twitter)

Niedługo może udostępnimy ten styl ale kto wie.. Jak wam się spodoba to piszcie wstawię link z demkiem.

Pozdro!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nawet, nawet ale jak dla mnie to trochę za ciemno. Ale inne szczegóły mi się podobają. Zróbcie trochę jaśniejszy ten niebieski a będzie dobrze.

A i w pierwszym screenie zrób coś z tym adresem innego forum na screenie.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Nawet, nawet ale jak dla mnie to trochę za ciemno. Ale inne szczegóły mi się podobają. Zróbcie trochę jaśniejszy ten niebieski a będzie dobrze.

A i w pierwszym screenie zrób coś z tym adresem innego forum na screenie.

Pozdrawiam, Mathias.

Ciemny właśnie chcieliśmy zrobić, już jest pełno jasnych ale zgodze się, niebieski będzie jaśniejszy.

Tak.. Zaraz zmienie ten adres chociaż i tak to forum nie wiem kogo.

Szczerze i bez urazy

mi ten styl się nie podoba

strasznie pusto i monotonnie

Monotonny? Rozpisz się bo to jest zwykły spam dla mnie. Pusto gdzie? Rozpisz się..

Dzięki za ocenę.

Opublikowano

Pixelowa grafika itp. Osobiście mi się nie podoba, widać, że nie macie doświadczenia(chyba). Wszystko takie ciemne, ponure, zlewa się.

ale to oczywiście tylko moje zdanie*

Opublikowano

Pixelowa grafika itp. Osobiście mi się nie podoba, widać, że nie macie doświadczenia(chyba). Wszystko takie ciemne, ponure, zlewa się.

ale to oczywiście tylko moje zdanie*

Sorki, ale gdzie pikselowa grafika? Niedługo wstawię wam demo to zobaczysz bo ss robione przez skrin szotera.. Nie mamy doświadczenia? Mamy, wiedzieliśmy co robiliśmy i celowo miał być ciemny. Zlewa się, co?

Opublikowano

troche za ciemny...

LUDZIE ON MIAŁ BYĆ CIEMNY!!!

No cóż, dzięki za ocene... Chociaż tego nie można nazwać oceną, może byś się bardziej rozpisał?

+Właśnie kończymy demko, dziś powinno już być.

Opublikowano

Jak na pierwszy to nawet może być

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Opublikowano

Nawet fajne. Pod serwer Metina2. Ale jak ktoś już robi forum MyBB pod prywatny serwer Metina2 to wybiera styl który jest na oryginalnym forum Metin2.pl Za starania masz Like

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Szału nie ma, zbyt pięknie nie jest, ale wiadomo to jes MyBB więc nie można dużo oczekiwać.

Mogło być lepiej.

Dobra, a teraz powiedz co jest nie tak? MyBB to świetny silnik, więc dużo nie można oczekiwać? Mylisz się, czekam na subiektywną odpowiedź!

Opublikowano

Nie znam się tak bardzo na grafice ale jako przeciętny konsument mogę powiedzieć, że nie ma szoku, ale nie jest najgorzej, jedynie w header'ze jest za dużo elementów, które razem psują efekt.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie za ciemny. Rozjaśnij go trochę. Ale tak to w porządku.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bez urazy - ale mi się nie podoba, taki beż życia, wszystko takie monotonne, nic nie zaskoczyło mnie...

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...