Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki czołg lepiej ?

Commer1

Jaki czołg  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki czo?g ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli nie umiesz grac to sie nie bierz do t-50

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

t28-uważany za najlepszy czołg IV tieru. Pancerza bym nie zachwalał(mnie nie zachwycał) prędkość przeciętna hp też niezbyt wysuwające się przed szereg. Niezła armata. Żadna z tych rzeczy nie zachęca do jego kupna ale sklecone razem na ruską gumę do żucia dają naprawdę fajny i przyjemny czołg. Bardzo miło go wspominam.

t50-LT jak LT. szybki zwrotny kurdupel. Ale mówiłeś że nie chcesz jedno strzałowców a on jest często jako scout brany na wyższe tiery gdzie zazwyczaj długo nie zabawia.

Moja opinia-t28 do t50więcej skilla trzeba a i tak raczej tylu zabić i zadanego DMG nie zdobędziesz jak na t28

Patrz też w przyszłość. Chcesz mieć t50-2 kolejnego wkurzającego przeciwników kurdupla czy KW-1 czołg ciężki z dobrym losowaniem ale z prędkością naprutego żółwia?

Wybór należy do ciebie. Co miałem to powiedziałem...

ps.licze na like :P

Opublikowano

wiesz...T28 gra z takimi tierami ze go mają na 2 lub 1 hit,jak robilem stere kw to go nawet nieulepszalem.

co do T-50 tym napewno nierozwalisz na 1hit bo to jest scout...ale jezeli niemasz chęci na monotonne expienie i bicie do X tieru to zrob T-50-2 i wku*wiaj ludzi i dedaj arty ;p

Opublikowano

Tak ale jak t28 do swoich wylosuje to pogrom. A i tak t50 szybko pada. Zazwyczaj na 1-2 hity. Tyle że ma trudniej coś uszkodzić ze względu na słabsze działo niż t28

Opublikowano

Okej z tego co przczytałem wygrywa t-28 to ja sobie już go kupie ;)

Do zamknięcia.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...