Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno premium-allegro, oferta

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest konto , nie giftcode

Kupując na naszej aukcji otrzymujesz

Login i hasło do konta premium w minecraft.net

Kiedyś mój kumpel kupił u nich te konto , podał login i hasło jakie chciał i wgl login źle napisali i były problemy z zalogowaniem się...

Nie polecam.

Opublikowano

Jeżeli ci takie coś pasuje :

*Regulamin Aukcji

*NA KONCIE JEST KATEGORYCZNY ZAKAZ

ZMIANY LOGINU I HASŁA KAŻDA TAKA PRÓBA ZOSTANIE PRZEZ NAS ZWERYFIKOWANA

A KONTO ZOSTANIE ZAWIESZONE !

*NA KONTO UDZIELAMY 2 MIESIĘCZNEJ GWARANCJI

*NA KONICE NIE MA MOŻLIWOŚCI ZMIANY SKINA W GRZE

Opublikowano

Z ostatnich 30 dni

• ostrzegam wszystkich chętnych do kupienia kodu . kody są zbiorcze i nie można grać . zgłaszam do allegro , celem sprawdzenia czy w/w osoba nie sprzedaje nielegalnych treści .
    [Odpowiedź z: nie 13 maj 2012 21:24:55 CEST] Kolega ma chyba nie równo pod sufitem zakupił konto po czym za chwilę żąda zwrotu pieniędzy i twierdzi że konto nie jest nowe sprawę zgłaszam do allegro.
  • NIE POLECAM!! Kupiłem konto które miało być nowe, a okazało sie, że używa je jednocześnie kilka osób, codziennie inny skin, inne eq. To nie jest konto na własność tylko konto wspólne. Nie da sie grać, a pieniądze poszły w błoto. NIE KUPOWAĆ OD NIEGO
  • NIE POLECAM ! Kupiłem konto , jeden dzień grania i koncie zostało zmienione hasło . Użytkownik ten rozpowszechnia jedno konto wszystkim , bo ktoś ciągle zmieniał skiny. Zgłaszam do allegro jak i odpowiednich służb za niezgodność i rozpowszechnianie
    [Odpowiedź z: czw 10 maj 2012 22:02:29 CEST] Hasło jest zmieniane w momencie nie zastosowania się do regulaminu (zmiana skinów)
  • Ten sprzedający to zwykła szuja, daje wielu osobom dostęp do tego samego konta !,sam jestem tego świadkiem, bo kupiłem od niego konto, nie dajcie się nabrać! nie polecam.
    [Odpowiedź z: czw 10 maj 2012 21:53:49 CEST] Ta osoba jest nie poważna Kupiła konto i nie dostosowuje się do regulaminu za co jest blokowana na koncie
  • Kpina. Konto "Hellshare" przestało działać po 12 dniach (miało być 30). Maile z prośbą o wyjaśnienie sytuacji bez echa. Prawdopodobnie gość sprzedał moje dane komuś innemu. Slogan "dożywotnia gwarancja" w opisie aukcji to pusty frazes. RADZĘ OMIJAĆ!
    [Odpowiedź z: czw 10 maj 2012 22:06:02 CEST] Konto wysłane i oczekuję na unieważnienie komentarza.
  • Nie polecam nikomu tego sprzedawcy ! Złodziej i szubrawca , daje wielu osobą dostęp do tylko 1 konta , chodź w opisie posiada ich o wiele więcej ! A po kilku dniach zmienia dane logowania !
    [Odpowiedź z: nie 06 maj 2012 13:36:25 CEST] Złodziejem jesteś ty bo sprzedałeś moje konta innym użytkownikom na swojej aukcji Ja sprzedałem ci konto które działało i mogłeś go używać do póki nie zmieniłeś hasła Uważajcie na taką szarą strefę próbuje wyłudzać pieniądze!

Starsze niż 30 dni

•  

[*]Kolejny negatyw dla tego Pana i widze, ze podobny do innych - zakupione konto w ciagu 17dni bylo 3x wymieniane - za kazdym razem konto chodzilo dzien, czy dwa a pozniej non stop brak limitu. Niestety - moja cierpliwosc sie wyczerpala - NIE POLECAM

[Odpowiedź z: nie 26 lut 2012 23:17:13 CET] Widzę że użytkownik od razu nastawiony na wystawienie negatywa Konto które zakupił ma 22GB, alternatywne 17GB limitu nie wiem o co chodzi Konkurencja czy co??!!!!

Brak kontaktu ze sprzedającym.Pisałem do sprzedającego parokrotnie i na gg jak i na meila.Konto nie działa od początku.Brak danych do ściągania które powinny pojawiać się co 24h.Według moich spostrzeżeń konto musi być udostępnione paru osobomKomentarz unieważniony (pon 12 mar 2012 12:11:39 CET): Kupujący i Sprzedający zgodzili się na unieważnienie komentarza do tej transakcji. help1.gif

Mialo byc do 3min a jak narazie czekam juz godzine i nic.

[Odpowiedź z: śro 11 sty 2012 06:44:58 CET] Użytkownik po 30 min od zakupu wystawia komentarz.Pierwszy raz widzę.Automat czasami może mieć awarię i małe opóźnienie

[*]Zaden automat, czekam juz 30min i zadnego kodu. Na aukcji zadeklarowane jest "do 3min" co nie jest prawda = negatyw\

Jak widac po komentarzach, to oszustwo.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Masz 70% szans na to że będzie dobre, ale ma tutaj trochę racji... Zmieniasz hasło - tracisz konto, a w tych komentarzach większość zmieniała hasło lub skina. :)

Pozdrawiam, jjabloss

Opublikowano

Na co ci premium skoro skina nie możesz zmieniac?

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-oryginalny-24-7-automat-i2347253870.html

Polecam tą akcje.

100 % pozytywu ma koleś.

Trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem żeby od niego kupić, tam kosztuje 98 zł a na minecraft.net kosztuje 85 zł więc to mówi samo za siebie jacy z ludzi są...

Opublikowano

Widzę że zjebana trochę ta aukcja, ja kupiłem za 18zł. gift code i mam konto już kilka miesięcy.

Po lewej jest regulamin aukcji. Brak możliwości zmiany hasła i skinu?! To na co ja wydaję te 23zł? Na konto, które stracę gdy na przykład aukcja się skończy. Nawet skina nie można zmienić.

Nie kupuj od nich, poszukaj lepszej aukcji i dokładnie przeczytaj temat (być może nawet ze 3 razy). Wszędzie mogą być "luki".

challenger.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Stań w sytuacji sprzedającego:

Na stronie kupił to za ok. 85 zł

I myślisz, że sprzedałby za 23 zł?

No nie wiem... Nie kupuj lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...