Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wentylator

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zastanawiam się, czy nie kupić już sobie coolera SilentiumPC Spartan HE923, bo mój box jest strasznie głośny, a do tego i tak będę go kupował do nowego kompa (nie wiadomo kiedy go kupię, ale zamierzam wkrótce). Aktualnie mam procesor na sockecie am2+, a potem będę miał AM3+. Czy to będzie kompatybilne do tego? Oraz do płyty głównej Gigabyte GA-M61PME-S2P ? Mam tak wejście CPU_FAN 4 pinowe, SYS_FAN 3 pinowe. Za wyczerpującą, poprawną odpowiedź dam kilka lajków.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

manuala czy stronki nie masz w necie by sprawdzić dokładniej ?

am2 to nie am3 ale niby w podstawce am2/am2+ powinien działać procek am3/am3+ , jednak w podstawce am3 nie uruchomi już am2

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano
szeroka kompatybilność: LGA 775/ 1156/ 1366 oraz AMD 754/939/ 940 /AM2 /AM2+ /AM3

Ale pytanie, czy na AM3+ wejdzie? Bo szkoda byłoby to potem sprzedać za 3/4 ceny.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Google.pl, 5s szukania i prosze:

http://www.cooling.pl/silentiumpc-spartan-he923,produkt,552332.html

@EDIT

AM2, AM2+, AM3 i AM3+ maja dokladnie takie same koszyki, wiec bedzie pasowac.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Ok dzięki wam, rozumiem, że przyda się na przyszłość. Dla grokiego dam więcej laków, bo robem najpierw i tak napisał post który mi nie pomógł, tyle że potem edytował.

Do zamknięcia, chyba że ktoś jeszcze może coś dodać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...