Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na laptop'a ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Niedawno kupiłem laptop ACER ASPIRE 5750ZG ;) I moje pytanie jest takie ;> Jakie gry na niego polecacie ? :D

Oto specyfikacje :

Procesor 2,2 GHz

Karta Graficzna Nvidia GeForce 610M 1gb

RAm 4 GB

OS - Windows 7 64 BIT

Chodzi mi o jakieś fajne gry bo np. Saints Row The Third się ścina na minimalnych ;<

Każda sensowna wypowiedz nagradzana jest Lik'ami .. Prosze nie pisać takiego czegoś jak np. '' Poszukaj se w google ''

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Great White

1 ;/

@UP

Wątpię że mi pujdą takie gry ale zobaczymy.

@PanHarnaś

No coz to wiedziałem ale ok ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

na 100% nie masz 1 rdzeniowego procka :O Dziwnie by to wyglądało z GF610m który bądź co bądź jest słaby ale nowy, więc wątpię żeby łączyli procek 1 rdzeniowy (które dawali w kompach 5-6 lat temu ?) z miarę nową kartą.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Mnie też do dziwi ale to prawda ... Według mnie nie opłacało się kupywac jak Team fortress 2 chodzi na prawie minimum .... Gothic 3 tak samo full minimalne i jeszcze czasami klatkuje ... Da cos jak sformatuje system na Win xp sp 3 ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Format i WIN XP moze poratuje xD

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

z leksza za przeproszeniem zjebales

bo jak masz windows 7 to starsze gry(niektore) ci niebeda chodzic a nowe ci niepojda ze wzgledu na parametry inne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...