Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wbogacić ;d. ?

.InSaNe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam takuie pytanie jak się wzbogacic. ? Nie w metku tylko w realu chciałbym zarabiać PLN ;p

I grać w metka tylko dla kasy w realu ;dd

Za pro konkret odp daje przez 1 tydzień limit + ;]

Opublikowano

Wbijasz wysoki lv + skile co najmniej na g by się przydały + do tego eq 5x bon sprzedajesz na allegro i troche masz. Lub sprzedawać eq/kamole na allegro.

Opublikowano

Łatwe, sprzedawać złoto.

Jak zarobić w grze, aby móc je sprzedawać?

- Rybki

- Dropki

- Ulepszanie

- Handel

Proste :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi, ci o zarabianie za pomocą Metina realnych pieniędzy no to Dropić Yangi, Zarabiać na łowieniu itp i wtedy Kasę na allegro.pl sprzedawać ;)

Lub rób dobre konta potem je sprzedawaj za 30-100zł.

86226145013474567463.png

Opublikowano

To masz 2 sposoby:

1. Robisz postać o dużym lv i dobrym eq i sprzedajesz na Allegro

2. Zbierasz Yangi Kamole itp. i też sprzedajesz na Allegro.

Jak chcesz się dużo razy więcej wzbogacić powinieneś zacząć się uczyć tworzyć prywatne serwer i zakładasz swój i masz kasę ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Bo tak patrzałem i na Plu woj 70 lv z skilam idobrymi itp za 100 zl warty ;dd To moje konto na xenoxie bd wiecej ;pp

Opublikowano

Xenox to priv, a nie serwer globalny.

Na serwerze globalny jest popyt, gdyż większość, że tak powiem 'gnojarni' chce zaszpanować dobrym kontem.

Na privach zarabia się ~2 razy mniej, no chyba, że priv bardzo popularny.

Opublikowano

To sprzedawaj takie bardziej wartościowe rzeczy, potem yangi na allegro , jeśli item będzie dobry ( ebo +9 z bonami na ludzi itd ok. 200zł widziałem na allegro )

Wyexp sobie 70+ ze skilami G5+ i poli wbite z jakimś lepszym eq to zarobisz z 400-700 zł :)

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Tylko że to bd masa roboty ;x bym musial cale wakacje zarwać po 10 h dziennie żeby taki lv wbić i wgl ;d

A żeby wybonować 5 bony w ebo np to tez musze zaladować w isa ;/

Opublikowano

Ja w 2 tygodnie w tamte wakacje wbiłem 65lv , fakt miałem lekką pomoc kumpli z s3 , ale wbijałem na szczątkach +5/6/7 , potem dopiero coś ogarnąłem , za konto na plemionach , footballteam czy DarkOrbit , powymieniałem się i po miesiącu miałem kox eq . Postać poszła na allegro.

Co do fb .. nie polecam . Nie ma kiedy zostawić bo teraz nie dość że zabezpieczenia to jeszcze GM'owie wchodzą na serwer co kilka godzin i latają sobie po m1/m2 i tam gdzie jest woda i są ryby. :)

Także ryzyko jest duże .. chyba że będziesz miał szczęście i cię akurat nie przyłapie , albo mu odpiszesz jak będziesz miał fb włączonego tak jak w moim przypadku :).. dobrze że byłem przy komputerze :D

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

dla kasy na pewno się nie nagrasz - nie uda Ci się, bo to nie jest praca, tylko gra.. Sam, by być dobry musisz coś stracić, może coś Ci się do sprzedania trafi to sprzedasz.. Na takiej zasadzie ;)

Opublikowano

Na pl najlepiej rybki. Ja osobiście włączam bota ( xD) otwieram mam ok. 3-6 małż i je sprzedaje po 10kk .Dziennie ok. 200kk uzbieram :) Pozdrawiam

@Down mam bota jakiegoś tam v4.0 znajdziesz na forum gram na pl Grymuar

Opublikowano

2xUp a teraz idź do sklepu i za 200kk kup sobie nową bluzę czy co tam chcesz :) Realne pieniądze wiesz co to ? Proponuje wyjść sprzed komputera :P

Myślę że większość została powiedziana, nie chcesz expić kup sobie em2. Trochę na tym stracisz ale w miesiąc 3 postacie 50+ będziesz miał ;) A później to już samemu je ogarniesz raz dwa, eq wyrobisz, dropniesz wartościowe przedmioty, być może kupisz jakieś fajne eq 5 bonów :D I sprzedasz za 3 razy tyle ile na em wydałeś :D

@

Wystarczy mieć dobry i przemyślany pomysł, a potem go tylko realizować :)

Opublikowano

podasz lnika do fb. ?? Aaa i na jakim serwie grasz wgl. ?? ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/372297-tut-wdkarstwo-czyli-mskie-hobby/page__p__2639997#entry2639997

Cały spis fb.

Opublikowano

duze zarobki ale i duze wydatki ;) sposob jak najbardziej oplacalny jesli jest sie popularnym bo gdy chcesz miec duzo kasy z is to np musisz miec duzo widzow na yt ;) jak krul FuBu i on na tej swojej Balmorce to kasiorka sama leci ;)

Opublikowano

1. Wbij taki 70-80lvl żebyś spokojnie ogarniał wielki spot w V2

2. zrób nowe konta i powbijaj na nich 61-65lvl bez eq różne profesje

3. wystaw je na allegro po 30-45zł

Opublikowano

Pierw... Wymaga trochę wkladu. + czasu.

Robisz 75 lvl, z biologiem... EQ pod DT, trutką śr 25-38 kd moba... Bodego oczywiście...

I na metki mord. w DT z rękawiczką... Dziennie okolo 5 kamoli (5x7=35zl/dzien + KD)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...