Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSurv [1.2.5][24/7][20Slotow][No-Wl][No-Premium][Dedyk]

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1337427196-U363900.png

Diamond_%28Gem%29.pngMineSurvDiamond_%28Gem%29.png

de2zjo.gifAdres IP: f22.owncraft.pl:25031

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337427260-U363900.png

xAuth

ChestShop

Essentials

Factions

iConomy

Jobs

Multiverse

NoLagg

Orebfuscator

Permissions

PermissionsEx

WorldEdit

WorldGuard

1337427292-U363900.png

[HeadAdmin] Krystian1909

[HeadAdmin] Nathuris

[Admin] Temperaturek

1337427314-U363900.png

A wiec czym sie serwer rozni od innych serwerow?

Mamy takze warpy,

/spawn lub /warp spawn - Idziecie na spawn

/warp miasto - Idziecie do miasta

/warp zamek - Idziecie do zamka adminow

/warp adminshop - Idziecie do sklepu adminow w zamku

/warp swiniarnia - Jesli skonczylo ci sie jedzenie, to miejsce jest dla ciebie

/warp las - Idziecie do lasu

/warp piramida - Idziecie do wielkiej piramidy

/warp tartak - Idziecie do tartaku

Jest tego wiecej ale wystarczy wpisac w grze /warp i sie pokaza wszystkie warp'y.

Mamy takze targ dla graczy,

Mini tutek jak otworzyc sklepik.

A wiec kladziemy na ziemi skrzynke i dajecie do niej dany itemek (np. kamien)

1 linijka - <wasz_nick>

2 linijka - <ilosc>

3 linjka - B 50:50 S <--- tutaj musi tak byc wiec piszecie B <cena_sprzedazy>:<cena_kupna> S

4 linijka - <id> lub <nazwa_itemka_po_angielsku>

Przyklad sklepika z kamieniem, ktory kupuje za 20$ a sprzedaje za 5$

Temperaturek

64

B 20:5 S

1

Teraz cos o dzialce,

Dzialka kosztuje 5.000$ (5k)

rozmiary tej dzialki to 25x20

dostaniesz takze cuboida

3 kratki w dol oraz 50 kratek w gore

ViP,

cena takiego vipa na naszym serwie to

1 miesiac

Sms - 11 zl

Przelew - 7 zl

Na zawsze

Sms - 30 zl

Przelew - 25 zl

Teraz co taki vip dostanie za taka cene?

10.000$ (10k)

2 darmowe dzialki (Moze polaczyc)

Diamentowe eq

Wyjatkawa range

Oraz dostep do sklepu do ktorego tylko on bd mogl sie teleportowac!

Lecz takze jest SuperViP

Cena takiego supervip'a to 50 zl przelewem na zawsze!

A co dostaje? Gamemoda!

Szukamy moderatora, lecz zeby sie zglosic musisz takze spelnic wymagania.

Ukonczone 15 lat

Mikrofon

Ts3

GG

Podania pisac do mnie na pw lub do uzytkownika Krystian1909!

MPCForum, kazdy kto napisze ze jest z mpc dostanie dzialke za 2.500$ (2.5k)!!!

Dziękuje za zmianę nazwy.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Podstawowe budowle są beznadziejne i łatwo się w nich pogubić.

Administrator ma zapewne 12 lat, gdyż traktuje graczy jak gó*no.

Kolejny słaby serwer zrobiony przez dzieci, którym nudzi się po szkole... ( Jeżeli już musicie robić serwer w Minecrafcie to róbcie to porządnie )

fl9Am.png
Opublikowano

Nie polecam serwera.

Podstawowe budowle są beznadziejne i łatwo się w nich pogubić.

Administrator ma zapewne 12 lat, gdyż traktuje graczy jak gó*no.

Kolejny słaby serwer zrobiony przez dzieci, którym nudzi się po szkole... ( Jeżeli już musicie robić serwer w Minecrafcie to róbcie to porządnie )

"Kolejny słaby serwer zrobiony przez dzieci, którym nudzi się po szkole..."Jeśli kolego nie wiesz administracja jest w wieku 15-16 lat z czego sam mam 17 lat,więc jeśli nazywasz mnie dzieckiem zastanów się co mówisz.

"Administrator ma zapewne 12 lat, gdyż traktuje graczy jak gó*no." Bana dostałeś?

"Podstawowe budowle są beznadziejne i łatwo się w nich pogubić."Jakie wolisz,zaawansowane?

Budowla nr 1

Budowla nr 2

Budowla nr 3

Budowla nr 4

Budowla nr 5

Budowla nr 6

Budowla nr 7

Budowla nr 8

I jeśli mówisz że mamy g*wniane budowle,sam załóż server,zbuduj ja sobie wejdę i ocenię,ok?

Czemu mam Bana ? Na IP a 1 raz wchodze LOL

A tu kolego prosta odpowiedź:

-Nie czytasz regulaminu.Jak nie wolno przeklinać to nie wolno,koniec kropka.

Opublikowano

Jeśli kolego nie wiesz administracja jest w wieku 15-16 lat z czego sam mam 17 lat,więc jeśli nazywasz mnie dzieckiem zastanów się co mówisz.

No tak, masz 17 lat, jesteś taki dorosły...

Bana dostałeś?

Nie, ale to co napisałem wcześniej wywnioskowałem po traktowaniu innych graczy.

A co do budowli - dupy nie urywa.

Screenami też się nie popisałeś, myślę, że zrobiłeś sobie dodatkową anty-reklamę.

fl9Am.png
Opublikowano

Reklamę zrobiłem z własnej woli więc mi tu nie pier*** że to jakaś anty-reklama.

Administracja ogarnięta więc nie wiem z czym problem, budowle są tak banalne że szok haha...

Zapraszam na serwer, każdy z mpc dostaje działkę 50% taniej!!!

`

­

Opublikowano

Reklamę zrobiłem z własnej woli więc mi tu nie pier*** że to jakaś anty-reklama.

Mówiłem o screenach, które wstawił Twój "dorosły" kolega.

Zapraszam na serwer, każdy z mpc dostaje działkę 50% taniej!!!

Bany na IP też przecenione? xD

fl9Am.png
Opublikowano

Nie polecam

To weź wyjdź z tematu bo właśnie wygrałeś 5% warna.

Kto wejdzie do godziny 12 ma działkę za friko ;)

Oraz żelazne eq!

`

­

Opublikowano

No tak, masz 17 lat, jesteś taki dorosły...

Nie, ale to co napisałem wcześniej wywnioskowałem po traktowaniu innych graczy.

A co do budowli - dupy nie urywa.

Screenami też się nie popisałeś, myślę, że zrobiłeś sobie dodatkową anty-reklamę.

"A co do budowli - dupy nie urywa." Następny który ani kultury ani samo ogłady nie znał i nie będzie znał.Kolego jeśli chcesz podkreślić jakąś rzecz,proszę abyś zwracał się do mnie i do innych z szacunkiem bo to co napisałeś świadczy tylko o małej inteligencji twojego rozumku.Tak samo jak twój post powyżej.

Co do budwli - Nie musi ci aż cyt. "dupy" urywać.Nie wiem jakie ty byś chciał budowle,nie wiem co preferujesz ale wiem że dla Ciebie muszą być specjalne,takie żeby Ci dosłownie cyt. "dupę" urwać.

"Screenami też się nie popisałeś, myślę, że zrobiłeś sobie dodatkową anty-reklamę."

Po pierwsze:

-Nie będę sztucznie przerabiał screen'ów z Minecrafta po to abyś miał uśmieszek na twarzy a potem i tak wygarnął mi to że są nadto przerobione,więc spasuj.

Po drugie:

-Chyba nie wiesz co to jest anty-reklama skoro twierdzisz że dodatkowe screeny są tylko obciążeniem dla tego servera.

Po trzecie:

-Mylisz się ze wszystkim:

-Administratorzy nie są "dziećmi" tak jak Ty to ująłeś,mają po 15-16 lat

-"Administrator ma zapewne 12 lat"-Nie nie ma

-"Podstawowe budowle są beznadziejne i łatwo się w nich pogubić." A teraz twierdzisz że nie urywają cyt. "dupy"

-"traktuje graczy jak gó*no"-Nie nie traktuje ich tak,bo chyba ekipy bym nie miał?

-"Bany na IP też przecenione?"-Widać nie robisz to dlatego aby ocenić server ale dla zabawy,by My jako administratorzy nie mieli żadnych graczy.

Użytkownik Krystian1909 dnia 22 maj 2012 - 18:11 napisał

Bana dostałeś?

"Nie, ale to co napisałem wcześniej wywnioskowałem po traktowaniu innych graczy."-Następnym razem zanim coś napiszesz,sprawdź czy to co piszesz jest zgodne z prawdą i nie kieruj się innymi ocenami a jedynie swoją.

Opublikowano

Piszecie, ze sa warpy, owszem, sa, ale brakuje podstawowych. Jest las, ogrodzony z 4 stron, mozna tylko drewno ciac... Na tym sie koncza uzyteczne warpy. Brak warpow do kopalni/czegokolwiek, gdzie mozna kopac kilofem, miasto jest gigantyczne i nie idzie znalezc w nim czegokolwiek.

Admin nie ogarnia komend, graczy ma w dupie, pytalem kilka razy gdzie sa jakies kopalnie, czy cos, powiedzial tylko, zebym sobie sam znalazl, no fajnie, tylko ze nic sie nie da w tym miescie znalezc.

Pogralem jakies pol godziny moze, nie znalazlem ani kopalni, ani nic a na koniec dostalem bana, bo ktos na "evencie" rozwalil ogrodzenie... Fajnie, ze jedyne co zrobilem to przejscie przez ta dziure, tak samo jak chyba 3, czy 4 innych graczy, swoja droga ciekawe, czy oni tez dostali bana...

Wiek nie swiadczy o dojrzalosci, stwierdzam dzieci bo head admin.

Servera nie polecam, ba odradzam.

Dziekuje, dobranoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Piszecie, ze sa warpy, owszem, sa, ale brakuje podstawowych. Jest las, ogrodzony z 4 stron, mozna tylko drewno ciac... Na tym sie koncza uzyteczne warpy. Brak warpow do kopalni/czegokolwiek, gdzie mozna kopac kilofem, miasto jest gigantyczne i nie idzie znalezc w nim czegokolwiek.

Admin nie ogarnia komend, graczy ma w dupie, pytalem kilka razy gdzie sa jakies kopalnie, czy cos, powiedzial tylko, zebym sobie sam znalazl, no fajnie, tylko ze nic sie nie da w tym miescie znalezc.

Pogralem jakies pol godziny moze, nie znalazlem ani kopalni, ani nic a na koniec dostalem bana, bo ktos na "evencie" rozwalil ogrodzenie... Fajnie, ze jedyne co zrobilem to przejscie przez ta dziure, tak samo jak chyba 3, czy 4 innych graczy, swoja droga ciekawe, czy oni tez dostali bana...

Wiek nie swiadczy o dojrzalosci, stwierdzam dzieci bo head admin.

Servera nie polecam, ba odradzam.

Dziekuje, dobranoc.

"Brak warpow do kopalni/czegokolwiek, gdzie mozna kopac kilofem, miasto jest gigantyczne i nie idzie znalezc w nim czegokolwiek."Zamiast się czepiać powinieneś poczytać obok regulaminu jakie są warpy.To jest server survival+Miasto ale nie oznacza to że będzie na niej kopalnia.Chyba widziałeś że nie było na warpach /warp kopalnia,więc jeśli chcesz gdzieś kopać to dalej od spawnu.Po za tym tylko i wyłącznie Ty narzekałeś na tym że nie ma kopalni.

"Admin nie ogarnia komend, graczy ma w dupie, pytalem kilka razy gdzie sa jakies kopalnie, czy cos, powiedzial tylko, zebym sobie sam znalazl, no fajnie, tylko ze nic sie nie da w tym miescie znalezc."-Po co szukałeś w mieście,jak jest dostępny podstawowy świat gdzie można kopać,zbierać,łowić,tworzyc domki itp.?

"Pogralem jakies pol godziny moze, nie znalazlem ani kopalni, ani nic a na koniec dostalem bana, bo ktos na "evencie" rozwalil ogrodzenie... Fajnie, ze jedyne co zrobilem to przejscie przez ta dziure, tak samo jak chyba 3, czy 4 innych graczy, swoja droga ciekawe, czy oni tez dostali bana...

Wiek nie swiadczy o dojrzalosci, stwierdzam dzieci bo head admin."-Widać kto jest dzieckiem,od razu po składni zdań poznaje że masz 14 lat.Mi to nie przeszkadza ale zanim będziesz oceniać albo raczej w twoim wypadku obrażać Mnie od dzieci zastanów się co mówisz.Bana dostałeś dlatego że pomimo tego iż robiłem event Ty musiałeś zniszczyć płotek,po czym od razu udałeś się za szukanie diamentów.Może i tu była moja wina bo nie dokończyłem cuboida ale regulamin servera mówi jasno:Nie wolno giefować!

"Wiek nie swiadczy o dojrzalosci, stwierdzam dzieci bo head admin."-Co do pierwszej części się zgodzę,ale drugiej to nawet nie rozumiem.Jeśli masz namyśli że ja jestem dzieckiem to nastepnym razem napisz to jaśniej by każdy mógł zrozumieć.Co do dziecka,widzę u Ciebie mały poziom inteligencji,bo schodzisz na bardzo niski poziom,ja na taki nie zejdę,nie będę Cię wyzywać.

"Dziekuje, dobranoc."-Gdzie ty u licha mieszkasz?Widzę że masz inną strefę czasową.

Opublikowano

Następny który ani kultury ani samo ogłady nie znał i nie będzie znał.Kolego jeśli chcesz podkreślić jakąś rzecz,proszę abyś zwracał się do mnie i do innych z szacunkiem bo to co napisałeś świadczy tylko o małej inteligencji twojego rozumku.

Jeżeli chcesz abym Cię szanował, najpierw szanuj mnie.

Tak samo jak Twój ( PRZYPOMINAM, ZWROTY GRZECZNOŚCIOWE PISZEMY DUŻĄ LITERĄ ) post powyżej.

Co do budwli - Nie musi Ci aż cyt. "dupy" urywać.Nie wiem jakie Ty byś chciał budowle,nie wiem co preferujesz ale wiem że dla Ciebie muszą być specjalne,takie żeby Ci dosłownie cyt. "dupę" urwać.

Co tu dużo mówić... Mogliście się bardziej postarać, wracając do tego co napisałem kilka postów wyżej - jeżeli coś robicie to róbcie to porządnie.

Po pierwsze:

-Nie będę sztucznie przerabiał screen'ów z Minecrafta po to abyś miał uśmieszek na twarzy a potem i tak wygarnął mi to że są nadto przerobione,więc spasuj.

Po drugie:

-Chyba nie wiesz co to jest anty-reklama skoro twierdzisz że dodatkowe screeny są tylko obciążeniem dla tego servera.

Nie chodzi o to, czy screen są poprawnie obrobione czy też nie. Chodzi o to co przedstawiają - okropne, zbudowane na szybko budowle, po których widać marną jakość " reklamowanego " serwera.

-"Bany na IP też przecenione?"-Widać nie robisz to dlatego aby ocenić server ale dla zabawy,by My jako administratorzy nie mieli żadnych graczy.

Nie robię niczego dla zabawy.

Następnym razem zanim coś napiszesz,sprawdź czy to co piszesz jest zgodne z prawdą i nie kieruj się innymi ocenami a jedynie swoją.

To, że " traktujecie graczy jak gówno ", jest całkowicie moją opinią i jest zgodne z prawdą ;)

_________

W dalszym ciągu podtrzymuję moją opinię co do tego, że ten serwer jest słaby i granie na nim to strata czasu.

_________

Mam nadzieję, że już sobie wszystko wyjaśniliśmy.

Dziękuję za rozmowę.

fl9Am.png
Opublikowano

" jest wgrany Anty-X-Rey, brak cheatowania "

Cave Finder i X-ray Texture Pack działają.

Większość cheatów włącznie z Fast Break także działa.

fl9Am.png
Opublikowano

Przepraszam wasz drodzy gracze, ale niestety odchodzę z administracji.

Nie ma to nic wspólnego z serwerem, lecz z moim prywatnym życiem.

Przepraszam lecz niestety nie dla mnie posada, wolę oddać ją osobie, której naprawdę się przyda.

Powodzenia w dalszej grze!

Dzięki krystianowi zostaje!

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...