Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sorden

Sordęn <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo pisać. Zajebiste wykorzystanie tego stocka, super dobrane kolory, światło, elementy tworzące ładną glebie. Praca o wiele lepsza niż oryginalny stock.

Ja osobiście nie dostrzegam nic, co można by w tej pracy uznać za minus :)

Btw: Poproszę tutorial do tego ^^

Opublikowano

Człowieku, cud, miód i malina. Jak wredna proszę o tutorial, chciałbym w wakacje jak się poduczę na jakiś tam poziom grafiki dojebać coś takiego. :*

98763533515051689628.png

Opublikowano

Jedynie się czepie napisu ^^

Tak ta 2 końcówka mi nie pasuje.

Tak to reszta pro najs ^^

Opublikowano

Napis faktycznie nie najlepszy. Sordenie- za mocno przyostrzyłeś jego ramie i zbyt mocno rozmyłeś jego rękę. Reszta OKej.

Opublikowano

1337637027-U605974.png

Praca ma kolory wręcz do chrzanu. Dlaczego połączyłeś tak piękną gitarę z takim sraczkowatym kolorkiem? ;x

Łapa rozmyta, w ogóle jakby była przestawiona i rozmyta tak, aby nikt tego nie zauważył (Poruszenie + Gauss, mylę się?).

Imho widzę Twoją robotę na tym stocku tak:

Wklej -> Rozproszone C4D -> Gauss -> Zabawa kolorami -> Plamy (Dafuq?) -> Kropy (jak widać to znaczy, że brzydko

:D) -> GM'ka.

Mogłeś się pobawić kolorami zamiast dawać 'smutną' wersję.

Napis w ogóle nie pasuje, wstawiłeś go tak, jakbyś musiał, a wręcz tutaj jest zbędny, do tego ta CM'ka na nim

-.-

Ćwicz.

Opublikowano
Praca ma kolory wręcz do chrzanu. Dlaczego połączyłeś tak piękną gitarę z takim sraczkowatym kolorkiem? ;x

Co ty piszesz? Tego typu prac z taką kolorystyką jest multum. Dobieranie B&W z odcieniami czerwieni jest bardzo modne oraz bardzo ładnie wygląda :)

Tak właśnie sobie myślałam, że prace chyba robiłeś na podstawie jakiegoś tutka? Kurde tak na nią patrze i coś czuje, że podobny out widziałam (nie z tego stocka, ale z takim zastosowaniem materiałów i kolorów:) ;-) Albo po prostu idziesz za trendami.;-)

Opublikowano

1337713379-U605974.jpg

ta praca mi sie nie podoba zbytnio :D

@Wredna

Tak, gdzieś sobie znalazłem taki out i spróbowałem takim sposobem go robić :P

1336496382-U173186.png

ZROBIŁ HENIEK

Opublikowano

W sumie nie ma czego się czepić, rozmazałeś bark po lewej stronie i ładnie się to konponuje.W poruwnaniu z 1 pracą widać też ten przenikający czerwony co daje lepszy efekt. W 1 spaprałeś tylko napis w drugiej wgl go nie zastosowałeś.

Podsumowując obie prace bardzo dobre ^_^ czekam na kolejne

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

uhxo.jpg

Chujowa.

A tak na serio, to nie jest zła. Do napisu dobrałeś dobrą czcionkę, tylko jest on sam w sobie za duży. Ramka ok, C4D chyba także, prócz jednego. Tego zielono-niebieskiego w prawym dolnym rogu pracy, brzydko to wygląda. No i to światło wygląda ciut jak mleko, ale jak inaczej zrobić je na takiej pracy.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

girl_by_carudem-d516jg6.jpg

Zajebiste, no.

To jest to, co kocham najbardziej, a sam nie umiem robić :P

Oczywiście napis do bani, ale reszta jest bardzo dobra- choć render mógłby być inny, ponieważ ten jest.. mało kolorowy, że tak powiem :P

assasin_by_carudem-d518v0v.jpg

Za mocne rozmycie i trochę skromne tło. Gdyby trochę (dosłownie 1-2px.) poruszenia mniej, wszystko by było naprawdę dobre.

Pomysł dobry- wykonanie nie najlepsze :)

fight_tag_by_carudem-d519uk4.jpg

materiały pokaż plox.

Za mocne poruszenie- znowu ;)

Czekam na stocka/rendera/'y

Opublikowano

W tym stylu praca od razu odpada B&W...:/

Napis: dwie różne, niepasujące czcionki i na dodatek trochę za jasne.

Nie pasuję mi tu nic przez tą szarość, praca na pewno wyglądała by lepiej w kolorach :)

Światło również leży...

Widziałem już lepsze prace w Twoim wykonaniu.

Pozdrawiam

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Baaaaaardzo mi się podoba prócz kilku spraw:

• dobór rendera
  • napis- fuuu
  • w niektórych miejscach za mocne rozmycie
  • monokolor

Reszta OKey :D

3tysięczny post! Lajkować!

Opublikowano

Nie, nie, nie! Zrezygnuj z c4d, albo postaraj się je dodawać z wielkim umiarem! Te sygny, które zawierają w sobie te rendery są po prostu be be fu ;x za dużo tego tam naćkałeś. najładniejsze prace wychodzą ci z użyciem samych textur, brushy i narzędzi.

Ostatnia sygna- przyjemna dla oka, ale przyczepie się do dwóch rzeczy:

-Nie wymazana do końca textura z panny.

-Ta praca aż się prosi o jakieś światło, a zwłaszcza jego punkt.

Opublikowano

blue_girl_by_carudem-d51fbng.jpg

Ta praca w ogóle mi się nie podoba.

Po za minusami,które napisała Wredna dodam coś od siebie:

- Tło nudne i puste , za dynamiczny render do takiego tła.

- Postać nie wtopiona + jakieś plamy na piersi.

- Dodałbym jakieś ciekawe C4D, które ożywiło by tą pracę ( nie słuchaj pani wyżej :) ładnie wychodziły nawet te prace z użyciem C4D tylko brakowało trochę umiejętności.)

Pozdrawiam.

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...