Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Serwer Metin2.pl?

Iseo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Solar. Najtańszy z serwerów (najnowszy), jedyny minus to że więcej graczy ubywa niż przybywa ze względu na boty.

aha thk
3970978.jpgAle ciepłe ciacho :D
Opublikowano

A ja polecam któryś z przedziału 10-18, nie są to najnowsze (mniej dzieci neo, którzy przeważają na nowych serwach), ale też nie należą do najstarszych. Nie ma napinki na topkę, jest ciekawa atmosfera ;) Sam gram na s13, więc polecam, jakbyś zagrał to wyślij pm'a ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Z tą napinką na topkę ja bym nie przesadzał tak. Napinka jest i to duża. Na starym poczciwym Eteorze za czasów świetności jak to wyglądało? Spiny były takie, że Astral by się nie powstydził :)

Opublikowano

Generalnie chodzi mi o to że top 100, nawet 200 jest ukształtowane i raczej się nie rozbije już, więc nie ma spiny w graniu. A i ceny tak nie skaczą ;)

2l6yat.jpg

Opublikowano

Solar - najtaniej, nie ma dużo graczy (w porównaniu z innymi serwerami) ale za to dużo noobków.. Chociaż nie ma sensu grać na PL, polecam SG.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie ważne jaki byś nie był pro na privie, to na pewno priv nie da ci takiej satysfakcji jak chociażby top 10 w danym kraju na global serwie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...