Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mobilizacja sił na serwerze PVP pod nazwą Pandoria

Ataczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, w Tibię grałem jakiś czas temu za każdym razem nie mogłem przebić 50 lvl'a z prostej przyczyny... PRZEZ NUDĘ! Tak właśnie, grałem na serwerach non-pvp i gra po jakimś czasie robiła się nużąca. Teraz mam zamiar spróbować od początku swoich sił na serwerze PVP, dlaczego mój wybór padł na Pandorię? Tylko dlatego, że kiedyś (około 6 lat temu) widziałem jak mój starszy brat pocinał w tą grę i szło mu całkiem dobrze (zebrał zgrany team 70+ lvl). Mam nadzieję że ktoś będzie skory do współpracy ze mną, a oto moje wymagania :

- posiadanie komunikatora gg

- posiadanie komunikatora głosowego (w tym wypadku polecam TeamSpeak)

- min. 15-16 lat

- mikrofon

- ogarnięcie podstawowych skrótów czy zwrotów tibijskich

- zachowanie pewnej granicy w słownictwie (zezwalam na "przypadkowe" użycie wulgarnych słów :P)

- czas (najlepiej, aby gracze mieli zgranie w czasie i grali wszyscy razem, w moim wypadku są to godziny 15-18 czasem 13-17, a w weekendy na bieżąco omawiałoby się tą sprawę)

- zapał do gry ( nie lubię kiedy ktoś deklaruje coś i nagle tego mu się odechciewa ;p)

Chciałbym też wspomnieć o tym że szukam maksymalnie 5-6 osób, proszę więc pisać jaką profesją chcielibyście grać

Paladin- Ataczi (Nick w grze Ateista Damian)

Knight-

Sork-

Druid-

Proszę się zgłaszać w tym temacie.

Serdecznie pozdrawiam! :)

PS Przepraszam za moją składnię, oraz błędy interpunkcyjne (jestem słaby z ortografii, gramatyki oraz stylistyki )

Opublikowano

ja bym na waszym miejscu na antice wjechal.

tam gra najwiencej ludzi z europejskich pvp

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Ja bym mogl z mila checia mogl zaczac . Z tego co widze co wymagasz to wszystko bym spelnial tyko jeszcze nie wiem kim grac ;D gg 6567584

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

po co gra na serverze na ktorym o godzinie 20:00 gra 170 osob? przeciez to nie ma najmniejszego sensu, w dodatku jak mowisz jest spokoj na expowiskach - to nie jest gra. Na exp powinny byc pk ktore dodaja emocji, bo radosc gdy sie ucieknie przed pkerem jest ogromna, a gdy cie zabije masz mobilizacje do expienia - zeby sie zemscic :D To jest sens gry na PVP, jak chcesz miec spokoj na expach to idz sobie na n-pvp

@topic

Ja radzil bym poczekac na x2 servy, tam duzo ludzi na poczatku wbije i latwo bedzie znalezc jakis team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...