Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Tydzien Walki Z Logowaniem Ibot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra cala historia nie zmieści się wiec napisze w streszczeniu

MediaPatcher+Miniloader+iBot w końcu mi zadziałał zalogowałem się i co widać ....... pusto!!!!!!!!

po zalogowaniu niewidac zadnej postaci tak jakby ich tam nie bylo

Przeszukałem chyba wszystkie tematy i trafiłem tylko na 1 taki problem ale nikt się nie pokwapił żeby odpisać

wiec proszę kogokolwiek może ma ktoś jakieś informacje CO dalej???? za konkrety dam *5

Opublikowano
Skorzystaj z innego loadera albo włącz silka za pomocą lunchera a nie loadera.

takie próby tez były podjęte mianowicie :

testosteron oczywiście nie działa

a innych loaderów nie znam

przez zwykłego lunchera wyskakuje błąd ze silk jest w trakcie inspekcji albo 2gi "serversignature error 01"

aa widziadłem propozycje od ciebie żeby wgrać miniloader do tego bledu "01" niestety może ktoś wie o jakimś prostym loaderze .... czekam na odpowiedzi

hardmode "fistaszki (9)"nieodpala

testosterone niema

miniloader (niewidac postaci)

CZY JEST JESZCZE COŚ?

Opublikowano

no dobra jeśli nie da rady odpalić silka normalnie loadery tez nie działają tak jak powinny to czy mogę prosić kogoś o skrypt na Wingi atakery z RM żeby lazł bot od HT wtedy odpalę go w clientless to chyba doraźne i jedyne wyjście z tak patowej sytuacji

Opublikowano

dobra jakoś sobie poradziłem bot nawet fajnie bije ale mam inny problem ...... bije jakieś 2 min i DC i tak za każdym razem wie ktoś coś na ten temat co z tym zrobić????

Opublikowano

Opcja edytuj istnieje.. jeszcze raz tak naspamujesz dostaniesz warna pewnie wiec uwazaj.. a co do dc to zrestartuj neta na jakies 15min i wlacz a jezeli uzywasz jakies emule torrenty itd to wylacz.

Dalej jest już tylko ciemność...

Twoja wiadomosc nie wnosi nic do tematu..

sygna1o.jpg

Opublikowano
Opcja edytuj istnieje.. jeszcze raz tak naspamujesz dostaniesz warna pewnie wiec uwazaj.. a co do dc to zrestartuj neta na jakies 15min i wlacz a jezeli uzywasz jakies emule torrenty itd to wylacz.

Twoja wiadomosc nie wnosi nic do tematu..

dzieki moze to pomoze zobaczymy..... a co do spama racja istnieje edit xD sorki wybacz(bo'm nowy)

ja uwazam temat za zamkniety xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...