Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Battlefield 3 premium

Brudny Jeleń

Battlefield 3 premium  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Potrzebny ?

• Nie
      32
    • Tak
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bywa ;) 180zł to nie jest dużo za to, co oferuje EA. 5 Dodatków. Back To Karkand samo kosztuje ponad 50zł, w sklepie Ps jest to 54zł. Myślicie, że tamte będą tańsze? 5 Dodatków za cenę 179zł to naprawdę jest okazja, oczywiście tylko dla tych, którzy będą kupować po kolei wszystkie dodatki. Ja tam już kupiłem to premium, i jestem zadowolony. Co do DMG broni, to nie jest większe. Jakbyście kupowali osobno, to zapłacicie ponad 250zł. A za cenę 179zł jesteście w stanie kupić wszystko, a gratis otrzymujecie kamuflaże, nieśmiertelniki i 2 tyg. wcześniej można pykać przed premierą ;). To tylko moje zdanie, nikt nie musi się ze mną zgadzać.

Na Ps3 wygląda to tak, że jak kupisz premium, to pobierasz to premium (100kb) a potem ściągasz sobie dodatki, które mają średnio np: 1142 (Close Quaters)

Opublikowano

Dla mnie to premium to porażka. Co ja mam powiedzieć jeśli za bfa dałem 130zł i kupiłem B2K za 50zł. Wydałem juz 180zł a premki nie mam. Jedyne co mi pozostało to sprzedać to konto za ok. 180zł i kupić premium bo innego wyjścia nie ma...

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

Jestem ciekaw jak wtedy grac bedziesz, jak bedziesz mial samo premium a nie konto na BL.

Premium kosztuje 169zl na PC a nie tak jak ponad 200zl co nie ktorzy pisali. -.- I nie, nie daje wiekszych obrazen, zbroi itp. Po prostu dostaje sie wszystkie dodatki w za mniejsza cene, 2tyg. przed czasem. Rozne dog tagi, kamuflaze i inne duperele ktore w przyszlosci wprowadza. Ja osobiscie kupie premium bo wiem ze i tak i tak kupilbym wszystkie dodatki a tutaj dostaje sporo wiecej rzeczy takze bylbym glupi jakbym nie kupil. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...