Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wolwerine

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo zawsze kupuje cos z promocji, dzis sobie kupilem Wolwerine no jak za polowe ceny to chyba ''glupi by nie bral''. Co o nim powiecie ? Jak się sprawuje w porównaniu do innych niszczycieli 5 tieru?

Opublikowano

Jeden z lepszych. Ponoć strzela celniej w jeździe niż podczas stania.

Niezła szybkostrzelność i penetracja robią z niego dystansowego snajpera, bo rykoszetuje tyle co papier, a wieża obraca się jak w SU-26.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Jest całkiem dobry działo niezachwyca, w porówaniu do SU-85 to Wolv. to jest nic. Ale ujdzie ;). Jak jest za połowe to kupuj i graj ;).

signature.png

Opublikowano

Więc wolv. Czołg niszczyciel z wieża obrotową jak na 5 tier to nawet nawet :) Niestety mnie działko nie zachwyca no ale może tylko mnie penetracja w tym działku jest nawet jestem skłonny powiedzieć że bardzo dobra tygrysa przebije od przodu o.O nawet mnie ostatnio wolv. Przebiło od boku na tygrysie II co mnie bardzo zdziwiło no ale cóż luta w dupe i już cicho siedział:D czołg fajny ale działko trochę trefne;P

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...