Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć wszystkim mam problem bo trzeba sobie wygenrować jakieś 4 pliki w pikach by Badar a mi nie działa to , Nie moge wygenerowaćtego i mi serw nie chce odpalić może ktoś pomóc ?

Opublikowano

Czy o serwerinfo do clienta?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

chodzi mi o pliki root i locale je jakąś trzeba wygenerowaća mi to ne dzaiła jakiś błąd wyskakuje cąły czas

@

I tak wg jakiego clienta nalepiej użyć do plików by Badar poprstu chinskiego ?

Opublikowano

Aha. To proste. Do Root generujesz Serverinfo.py Generator generatorem z tej strony:

http://metin2mod.tk/connectchanger.html

Na tej samej stronie masz File Archiwera. Za jego pomocą rozpakujesz root z clienta z folderu pack, wrzucasz tam wygenerowane serverinfo.py, zapakowywujesz, i wrzucasz zapakowany root do clienta.

Nie musi być Chiński. Zwyczajny Polski Klient wystarczy.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kurde dizęki za porade alel i tak mi nie dzaiła bo mi poakzje że ten generator przestaje działać chyba na win 7 64 bit nie zorbie żadnego serwa

Opublikowano

Może poproś kogoś o wygenerowanie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...