Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Inny sposób na zarabianie battlefundsów w BF Heroes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz robić te ankiety by dostać Funds... samo oglądanie nic nie da, to by było za proste....

YGsMv3q.jpg
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe nareszcie kupiłem sobie Kreftjur dla Szturmowca, bez wydawania ani grosza, ale... Jak zaczynamy robić to wbijamy szybko w Darmowe potem w Najszybsze wypłaty i robimy te oferty, które dostajemy w 1 - 10 minut (są to oferty po 800F). Zarabiamy jak najwięcej, bo po jakimś czasie czeka nas "ban" na SponsorPay, tzn. wyświetla nam się, że nie ma ofert w naszym kraju, ale uwaga. Po 3 dniach już nie mamy blokady i możemy dalej rżnąć kasę :) Więc jak zaczynamy zarabiać to rżnijmy ile wlezie zanim będziemy musieli znowu czekać. (Bynajmniej u mnie tak to wygląda :P)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

a moge byle co w niech zaznaczac?

W wielu ankietach musisz wypełniać dobrze odpowiednie rubryki, bo czasami wyskoczy ci że się nie kwalifikujesz do tej ankiety.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Spotkał sie może ktoś z banem na sp dłuższym niż 2tyg? Bo coś od ponad 2 tyg. mam "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju."

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Witam mógł by mi ktoś bardziej wyjaśnić. nie wiem:

po co mam sie gdzies rejestrowac

i co po tym owym połączeniu....

W ogóle przecież chyba można normalnie z konata się rejestrowac tylko lepiej zrobić jakis tam e-mail na gmail.com

Daj Lubie to jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Po rejestracji na tej stronie możesz pobrać program zmieniający IP na zagraniczne, dzięki czemu masz dostęp do lepszych ofert. Teoretycznie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

okey, ale np ja teraz wykonałem ankiete jakąś tam i pisze ze niby po 10 minutach +300 (funts) wszystko przebiegło pomyślnie i ch*j nawet 1 funts'a nie dostałem -,- o co chodzi ?

EDIT

zwracam honor dostałem 302 :D^^

Daj Lubie to jeśli pomogłem :)

Opublikowano

To 300 Funds oznacza, że tyle MOŻESZ dostać. Jednak zwykle na kilkadziesiąt wypełnionych ankiet Fundsy dostajemy za kilka czy kilkanaście.

@EDIT

No widzisz :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Panel sterowania ---> Połączenia sieciowe ---> Po lewej masz "Utwórz nowe połączenie" ---> Dalej ---> Połącz z siecią w miejscu pracy ---> Połączenie wirtualnej sieci prywatnej ---> Wpisujesz własną nazwę ---> Wpisujesz adres hosta ---> Zakończ ---> Logujesz się i gotowe.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Opublikowano

Ja też nie mam ofert prawdopodobnie po prostu nie ma trzeba czekać. Jak chcecie sprawdzić to tam kliknijcie sponsorpay pomoc tam na dole to tam wszystko wam piszę. Możliwy opuzniony czas zamówienia itd.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

@up Temat nie jest zbyt stary -.-

Ale jak juz tu jestem, też wam nie działa strona sponsorpay?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...