Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOXY BOT

ThePUNISHER96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten system anty-botowy działa na pewnych zasadach czyli sprawdza ile masz ubitych alienow ile grasz, czy bez przerwy ile graczy zestrzeliles ile boxow zebrales i czy czlowiek wogole moze siedziec tyle nie odchodzac od kompa :)

Opublikowano

Wczesniej nie banowali, teraz jest nowy skryp- radze nie odpalac... bo sa wieksze szanse na wylapanie :P

Opublikowano

Po 1 warnie płakać nikt nie będzie ;) a zanim wyłapią to ktos albo ja juz bedne mial full havoc i minimum z 20 lf4 :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak będę bocił przez 20h (na tyle chce wykupić serwerek ;D) to co mi za to grozi ? będę mieć już stały ban na konto czy dalej będę mógł latać z tam jakimś ostrzeżeniem ?

@Edit:

Mam taki problem chciałbym zarejestrować się na Bijk.com ale wyskakuje takie coś i nie wiem jak uzupełnić :

Server label: /

It can be whatever you want - it's just a name of your server in Bijk. For example: www1, server1 etc..

To wiem

IP or domain name: /

Do you have only internal IP address (10.0.0.2 etc.)? Insert "internal".

Client hash: /

You will get hash after succesfull client installation on server. It's also saved in /etc/bijk/client_hash

Zdejmijcie parę procent ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...