Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z FISHBOTEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Fishbotem by Kamer. Ściągałem go ze strony www.metin2mod.tk . Odpalam go na metin2.sg, działa normalnie, ale gdy chciałem włączyć drugiego Metina, a tego po prostu zminimalizować (co tam niech sobie łowi), to postać łowiąc, gdy wyciągnęła wędkę, to już jej nie zarzucała, tak jakby fishbot się wyłączył i musze klikać od nowa STOP, a potem START, gdy znów zminimalizuję, robi się to samo. Windows Xp, jeśli pomoże. Proszę o jak najszybszą pomoc. +'iki. :)

Opublikowano

@up

Wątpie, ponieważ Fishbot uruchamia się na jednym, oryginalnym kliencie, a gdy chciałem grać na innej postaci, to włączałem przez KamerModa.

Opublikowano

Wiesz co zrób ?

2 foldery z Metkiem.

Jednego używaj do FB, a drugiego do odpalania. Spróbuj, ja bym tak zrobił.

Opublikowano

@up.

Dwa foldery z Metinem mam. Jeden nazywa się sg, a drugi SG. Na SG, mam tylko Metka +Fishbot i to na nim odpalam Fishbota, a drugi, czyli sg, mam w nim metka i KamerModa, którego używam. Czyli tak czy siak nie działa z dwoma folderami.

Opublikowano

No tak, mam. Ale o co teraz chodzi? W jednym Sg mam KamerModa. Spróbować uruchomić Fishbot'a na Kamerze? Jak sprawdze, czy działa, dam edita.

@edit.

Dalej to samo. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...