Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DareSro / Cap 120 / new avatars / 1,000,000 Free silks

UnTiK0007

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer jest off czy on? bo u mnie pokazuje ze inspekcja i update sie nie robi

Opublikowano

Aktualnie serwer jest off GM pisał coś o wprowadzeniu nowych awatarów i jakichś zmianach

@edit

Aby zagrac potrzebne jest nowe media (automatyczny update nie działa)

http://www.mediafire.com/?s93u9bb0mxjfa5a,9kjj44j7x839a27

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na serwer ! mam wiza 90+ lvl jeśli ktoś by chciał gildie i taxi pisać w grze nick : Mitrox (gildia jest international) ;] mamy fortece w Jangan jeżeli nie umiecie włączyć tego clienta musicie zrobić tak : przekopiować z folderu TEXTDATA "notatniki" (znajduje się we folderze media) do folderu TEMPPATCH (chodzi mi tutaj o błąd txt jak i ten drugi - nie pamiętam jak się zwie ) Życzę miłej gry ;) aha pamiętać! ,że musicie ściągnąć nowe media w part 1 i 2 .

Opublikowano

Server Inspection - data i godz. zakończenia nie znana

Strona rejestracji już działa można spokojnie się zarejestrować jedynie client gry nie pozwala nam jeszcze wejść do gry server OFFLINE jak narazie .

Opublikowano

Niby dali dwa patche, ale linki wygasły... Może jest ktoś, kto szybciej je pobrał i może zalinkować?

Opublikowano

program DAP naprawde swietnie sie spisuje.. pobiera ze znakomita predkoscia.. sciaga mi z predkoscia 680-700kb/s ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Nie wiem co to jest ;d Ja chciałem tylko te dwa patche co podali i linki wygasły, bo nie moge updata zrobić -.-

Opublikowano

@UP

Możesz jaśniej? Czy jesteś z podstawówki?

a gral ktos na nim bo jakis wszyscy pisza ze media zle albo update nie idzie ja tez wszystkiego probowalem i nic wiec to pewnie lipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...