Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Leonov, a Goliath

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 1 gale leonek, ewentualnie golec ale tylko fe a na 2 gale tylko golec

leon walina 1 gali 2 x wiecej z laserow zamontowanych na statek( te na dronach licza sie pojedynczo) rakiety tez 2 x dmg oprucz wyrzutni to samo oslonki na statku

Opublikowano

Powiem ci tak , leonem na globalu 5 leonkiem na 1 gali to ja ci ubije golca ktory ma z 15 lf4 i 5 havockow ewentuallnie moze miec 8 havockow ... i ma moze tam drony posmyrac... a na 2 gale to golec bo z 64 tys hp nie masz zamiaru miec nie?...

To masz odp

Opublikowano

bitch please.

wszystko napisane jest w hangarze , wyjaśnione tabelkowo , na forum darka w oficjalnym FAQ też masz wszyściutko ładnie rozpisane. nie pytaj o takie rzeczy tu ...

Opublikowano

st1m o dmg nic nie pisze kolego i prosze nie wysmiewaj

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

bitch please.

wszystko napisane jest w hangarze , wyjaśnione tabelkowo , na forum darka w oficjalnym FAQ też masz wszyściutko ładnie rozpisane. nie pytaj o takie rzeczy tu ...

Widzę , że posty nabijasz !!

To nie jest odpowiedź, a w hangarze tego co pytam nie ma...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...