Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Słuchajcie, mam do was pytanie odnośnie mojego zwierzaka. Mam dwa psy, matkę i córkę - kundelki. Matka ma już 13 lat coś słabo wygląda, nie chce wychodzić czasem na spacer tylko zostaje w domu, obija się o ściany i czasem na nie wpada. Wczoraj leżała cały dzień i nawet się nie napiła tylko trochę karmy zjadła i jest bardzo wychudzona. Dziś ma wizytę u weterynarza.. Co może być przyczyną tego? Jak była 2 miesiące temu u weterynarza to powiedział nam że ma problemy z sercem (coś na nim ma że słabo je czuć czy jakoś tak) ale to nie jest nic poważnego że po 10 roku życia psów to normalne. Mówił też że ma problemy ze wzrokiem dlatego może wpadać na ściany, na ludzi ponieważ ma coś z siatkówką.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mój pies miał podobne objawy z tym że jeszcze czasem przewracał się na plecy i nie mógł wstać, diagnoza - rak mózgu. Pies został uśpiony parę dni potem bo nie mogłem patrzeć na to jak on się męczy, zresztą zostały mu max 2 miesiące życia ( proszę nie komentować mojej decyzji bo to jest wyłącznie moja osobista decyzja )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Mój pies nie jest do zajebania, zwykły kochany kundel który żyje już bardzo bardzo długo ;]

Weterynarz Ci wszystko powie, najgorsze może powiedzieć że nie da się uratować i uśpi psa żeby się nie męczył.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Też miałem takiego starego psa. Miał podobnie, był już mocno ślepy, czasami zakopywał gdzieś kość i nie mógł jej znaleźć. Poszedł do uśpienia. Z twoim będzie pewnie tak samo.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Moj pies miał to samo...

Okazało sie że to zapalenie płuc

Zobacz jak oddycha,jak ciężko to pewnie to

Przy zapaleniu płuc pies traci apetyt,Oraz staje sie ospały

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

stary juz jest, jesli ma raka lub cos ciężkiego to po co ma sie męczyć, wiem sam mam 3 psy przywiązałem sie do nich codziennie mnie budza do szkoly i wg, dasz rade spokojnie.

13 lat to duzo jak na psa ,

nie chce Cie straszyc ale moze to być coś poważnego :/ przykro mi

:(

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Może się ucieszycie, ale mi ulżyło!

Byłem u weterynarza i lekarz powiedział mi, że z sercem nie jest źle. Ma po prostu szramy na sercu co jest podobno normalne u psa po 11 roku życia.

To że się obija o ściany to tylko przyczyna słońca (lubi spać w słońcu) bo w zime było normalnie :) Dzięki wam za te słowa, lajkuje was jak mi limit się skończy!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bardzo miło to słyszeć :)

Widze , że tak samo jesteś psiarzem takim jak i ja :)

Mój piesek został zagryziony przez bulldoga o 4 nad ranem jak z nim wyszedłem w pół nago , wybudzony ze snu ...

Powodzenia dla psinki .

Opublikowano

Uff , kofam pieski i postruf go odemnie :D

Mialem też mojego koffanego pieska :(

Ale Poszedl pobiegac , jakies wieksze psy zrobily dziure w plocie :/

Szedlem do szkoly rano i widzialem go :(

Na ziemi :(

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...