Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]I NEED PvP Server HACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi i can't speak polska and translate use

Chciałbym, aby pomóc Ci stać się Turcy

Dziękuję Szukasz Cheat pvp Server

THANKS !!

-

291126667.png

METIN2.ORG 46. SERVER WAITING !! TIGERMT2.COM TURKISH PRIVATE SERVER MY NİCK : UnJuST

Opublikowano

?ngilizce olarak bunu yazmaya çal?şt?m e?er tr şey çevrildi?inde ben :) anlam?yorum çünkü ben anlayam?yorum çünkü bir pvp sunucusu ya da sadece kesmek mi ar?yorsunuz, o en iyisi , i used translate too

Opublikowano

?ngilizce olarak bunu yazmaya çal?şt?m e?er tr şey çevrildi?inde ben :) anlam?yorum çünkü ben anlayam?yorum çünkü bir pvp sunucusu ya da sadece kesmek mi ar?yorsunuz, o en iyisi , i used translate too

TURKISH : Evet Kesmek yada bot yada efsun botu farketmez 7x başka hile bilmiyorum

POLSKA : Tak, ciąć, lub łodzi lub innych sztuczek nie znam 7x łódź cantrip nie ma znaczeniaR

291126667.png

METIN2.ORG 46. SERVER WAITING !! TIGERMT2.COM TURKISH PRIVATE SERVER MY NİCK : UnJuST

Opublikowano

TURKISH : Belki dmg kesmek demek? , Sen 1x de?il beceri, sadece 4-5 x ile grev, ancak 2008 y?l?nda dosyalar üzerinde çal?ş?r, bu dosya da k?l?ç hasar oldu?u ilkesi üzerine bu işleri normal k?l?ç greve, o 3x sorar prensibiyle çal?ş?r

English : Maybe you mean dmg hack? , This works on the principle that you strike with skill not 1x, only 4-5 x, but this works on files in 2008, this file also has damage to the sword works on the principle that in the normal sword strike, he asks a 3x

Here its download : http://hotfile.com/d..._neono.exe.html

Instalation

eng : enter in the system root folder of the game

turk : Oyunun sistem kök klasörüne girin

Edit : do moderatorów link do dmg jest z tematu od neono tutaj link http://www.mpcforum.pl/topic/223113-dldmg-hack-by-neono/ , ja tylko wkleiłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...