Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] PompaMT2 - Test Video effect's & Slow Motion Music - Skrilex : Cinema POMPA!

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=nL_Ltg_Fd9Q&feature=plcp

Testuje sobie efekty video w sony vegas pro 11: kolory, korekcje, spowolnienia, jak najpłynniejszy obraz itp. itd. Klipy nakręcone na serwerze: POMPAMT2 .
Dla osób, które krytykują serwer isamu, ze to gówno itp. itd. : Dziś cały dzień, aż do północy, trwają beta testy - bardzo duza ilość osób jak na bete i ani razu nie wywalilo channeli, nic nie nawaliło, tak wiec wychodzi na to, ze serwer PompaMT2 jest już stabilny, tak więc serdecznie zachęcam do gry na nim ! P.S - Jeśli jest ktoś kto umie grać w sensie, ze - szybko nabijać lvl-e, zdobywać dobre eq itp. a nie ma jeszcze ekipy + ma TS, to zapraszam do pisania mi na pw ;d Moja ekipa na pompemt2 (prawie na 100%) to: Ja, Karszczak, Sexilurka95, Feast, Towerr, Sosul, Kirien z tiverii aka FreeZiiK i paru innych znajomych z gry karszczaka. Jak tylko pompa wyjdzie, expimy szybko (znaczy ja zaczne jak poprawie zagrozenia xD), robimy mega eq, skille, DC, smoki itp. na pełnej pompie xD Ogólnie planujemy być top 1, więc jeśli nie jesteś typem no lajfa xD albo pro gracza to nie pisz xD. Pozdroo. Jebać Fubona, zlodziej pierdolony znajomemu z gierki zayebał wymienione itemki, bo typ z ktorym sie wymienil - ukradł je TheCheaterowi, a jak chciał znajomy pogadać z grubasem o tym to spaślak go zwyzywał. Pozdro dla chuja i psity bambusa.

P.S - to jak odpalam aure i jest takie zółte to się zjebało =.=
xnzn.jpg
Opublikowano

Serwer już by stał, ale ostatnia off'ka nie była spowodowana chanellami tylko włamem na serwer =).

Ja i tak czekam na niego, będzie jednym z lepszych - to jest pewne, na becie grało po 400-500 osób, a Ci co piszą, że to syf itd. i tak zapewne na niego wejdą =).

@top

Ładne Ci to wyszło, najbardziej mi się spodobało z berserkiem na skałce : p.

Opublikowano

Stabilny ale juz nie dziala xD

A ogolnie ladnie ;p

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

filmik naprawde super 10/10

co do serwera to tez 10/10 Zapraszam wszystkich dzis oficialny Start !!!!! sledzic FB , forum i ts !

Opublikowano

Stabilny ale juz nie dziala xD

A ogolnie ladnie ;p

Nie działa bo się skończyły beta testy i naprawiają to co trzeba : s.

Opublikowano

Nono, czasem za mało fpsów było albo tak wyszło ale ładne spowolnienia co mnie urzekło <3

Nom, nie powyłączałem wszystkiego ;d w tym sony vegas juz sam byl odpalony jak to kręciłem, gg itp. i czasem spadało do 50 fps ;d lubj akieś komunikaty :D ale dzieki za opinie ;d

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...