Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bajecznej Gry

superwiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam gry która musi min posiadać:

- Skrzydła (można nimi latać)

- Można mieć jakieś stroje oprócz zbroi takie bajeczne...

- Zachwycające wyglądy postaci..

- Można mieć swoje zwierzęta np pekaza... (który może latać)

- Ładne umiejętności

- I fajnie też by było gdyby nie trzeba było wydawać dużo pieniędzy na tę grę i by była po polsku

Poproszę o różne linki z góry dziękuje ^_^

Coś podobnego do World of worldcraft czy jakoś tak tylko te skrzydła

:)

11cbdc1.png

Opublikowano

jedyna jaka znam - gdzie mozna latac, i ma wspaniały wygląd postaci to Aion [w grze mozna zrobić naprawdę niepowtarzalna postac gdyż opcji zmian przy tworzeniu jest naprawde mnostwo. Jeżeli steś dziwczyną to napewno isę tobie spodoba gdyż jest do wyboru ponad 50 róznych fryzur, do tego zmiana kolorow w każdej dlugości itp. :D ]

max lvl to 55 na którego wbicie potrzeba około 1-1,5 miesiaca . I jak chcesz to nie musisz wydawać wcale pieniedzy i też cieszyć się grą, ja mam lvl 50 [więc blisko maxa] i nie wydałem ani grosza.

tutaj Linki:

Wersja Europejska: http://www.aionfreetoplay.com/website/

Wersja Amerykanska: http://na.aiononline.com/home?user=eu

Client gry waży około 11-12GB. więc trochę sporo, ale naprawdę warto gdyż świat tej gry jest wspaniały, A i gra tam dość sporo dziewczyn [w porównaniu do innych MMORPG] więc jakieś koleżanki napewnoi znajdziesz :D

Opublikowano

Dragon Ball Online spełnia prawie wszystkie Twoje wymogi. Skrzydeł tam nie ma, ale latać się da ;). Musiałabyś tylko sporo poczekać aż wyjdzie wersja europejska (nie mówiąc już o polsiej), bo jak na razie jest dostępna tylko wersja tajwańska i koreańska, które trzeba Zangielszczyć.

Tu masz jak się zarejestrować i Zangielszczenie:

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

@Refresh

Up ^^ nie interesuję się piłką nożną proszę o inne propozycje... A Aion jest fajną grą ale na początku działał jak była wersja 2.7 a teraz jest 3.0 i już nie działa :/ więc proszę o dalsze wypowiedzi...

11cbdc1.png

Opublikowano

Last Chaos.

Spelnia wszystkie wymogi (po za skrzydlami.. tzn są, ale ma je tylko jeden champ i skila ktory umożliwia mu latanie).

1294477714-U1.png

Opublikowano

@Refresh

Up ^^ nie interesuję się piłką nożną proszę o inne propozycje... A Aion jest fajną grą ale na początku działał jak była wersja 2.7 a teraz jest 3.0 i już nie działa :/ więc proszę o dalsze wypowiedzi...

Może byś przynajmniej zobaczyła co to za gra? To że w tytule jest słowo "ball" nie oznacza, że jest to gra piłkarska.

Masz tu 2 filmiki:

@down

Prsz. zmieniłem "ł" na "ła".

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

UP ^^ jestem kobietą więc zmień sposób pisma a poza tym takie gierki mnie nie interesują bo nawet nie są po angielsku...

LastChaos miałam nawet swój własny serwer jest to nudna gra jak dla mnie :)

Poproszę o inne gry i opisy...

Aion jest fajny ale mi coś już nie działa na początku działał a już nie działa...

Skrzydła lub latanie musi być w tej grze a w LastChaos nie można latać tylko na smoku -.-

11cbdc1.png

Opublikowano

Hmm może głupie, ale latać się da, masz masę możliwości wybrania fryzury, skóry, ubrania (później stroju itd.) broni którą walczysz, przede wszystkim skrzydeł (do wyboru na początku są chyba tylko 3 albo 4 rodzaje, później wraz z lvlem odnajdujesz różnego rodzaju skrzydła, bronie ubrania itd) do rzeczy bo opisałem, a tytułu nie podałem

Gra nosi nazwę

Dc Universe Online

strona:

http://www.dcuniverseonline.com/pl/

Dalej już chyba sobie poradzisz :) Nie przestrasz się tego że na stronie pisze że klient waży 30 gb bo to nie prawda :P waży ~15gb

Ps. Chodzi w tej grze o stworzenie swojego wymarzonego, wymyślonego bohatera którego poprowadzi się do 30 poziomu i będzie dalej rozwijało :)

Opublikowano

Niestety gra up ^^ mi nie przypadła do gustu te postacie i wgl. Poproszę o inne i najlepiej jak by nie była aż tak duża.

11cbdc1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...