Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zamowić SM przez SMS?

Xordex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zamowić SM przez SMS? Tzn chciałem wysłać dzisiaj SMS na SMocze Monety lecz co chwilę jak wchodzę w IS to mam inna tresc do wysłania... Za każdym razem jest inna... Jak się SmS kupuje te Smocze Monety?? Czytałem że gdzieś nr tel się wpisuje, ale gdzie? Wgl co i jak?? Pomozcie ;D

//Ps. Przepustką z SMS shopu da się handlować/?? :D

Opublikowano

Kupuj na stronie Metin2.pl , nie przez grę.. Kody muszą się zmieniać..

Potem jak w IS wejdziesz to sie wybiera czy z komórki czy z domowego czy przelewem, wybierasz Telefon Komórkowy i dają Ci kod...

Opublikowano

Czyli jak?? Wchodzę na strone metin2.pl w wchodze w is, wybieram przez sms, i mam tam kod jakiś tam, wysyłam pod ten nr sms i co dalej?? przychodzi mi kod ktory mam gdzies wpiosać czy jak?? czy musze gdzieś wpierw nr tel wpisać?

Opublikowano

Czyli jak?? Wchodzę na strone metin2.pl w wchodze w is, wybieram przez sms, i mam tam kod jakiś tam, wysyłam pod ten nr sms i co dalej?? przychodzi mi kod ktory mam gdzies wpiosać czy jak?? czy musze gdzieś wpierw nr tel wpisać?

Już Ci wytłumaczę:

Wchodzisz na Metin2.pl

Wchodzisz W IS

Wybierasz Płatność SM (np. 30sm. za 12,30zł)

Wyświetla Ci się kod: np. game 053543434223fdfgfgf i musisz go wysłać na numer tam podany

Jak już wyslesz smsa pozostaje Ci czekac kilka minut az dostaniesz smsa wzrotnego z informacja ze konto zostało zasilone Smoczymi Monetami.

Pamietaj !

Jak wysyłasz sms'a zawsze pisz: game i te cyferki i nie pomyl się. Bo jak sie pomylisz np. zla litere wstawisz albo nie napiszesz slowa game, stracisz kase, a SM Ci nie doładuje...

Pozdrawiam

Opublikowano

ale to każde konto ma kilka nr?? bo za każdym razem jest inny kod. i jak z tymi przepustkami?? jak kupie w is moge nimi handlować?

Opublikowano

Żadnymi przedmiotami z IS nie można handlować. Tak za każdym razem jest inny kod i inny numer (numer nie zawsze, ale się zmienia)

Opublikowano

Za każdym razem jest inny kod . Tak musi być . Przedmiotami z Is nie można handlować .

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Żadnymi przedmiotami z IS nie można handlować. Tak za każdym razem jest inny kod i inny numer (numer nie zawsze, ale się zmienia)

;)

Za każdym razem jest inny kod . Tak musi być . Przedmiotami z Is nie można handlować .

Na chuj po nim powtarzasz? Nie potrzebny spam w temacie.

Odpowiedział o godzinie 23:00 a ty 9:00.

Wiec spamisz jak ch*j lecisz tylko na posty. Ogarnij

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...