Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ENYOMT2[Pl][Dedyk]

Kaltha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja go ściągam mam nadzieję że mi sie spodoba ;D

aha i łaskawe pytanko dodasz pierścien tp? ...

xxx

Opublikowano

Nie polecam.Juz dawno tam gralem. Kon mi zdechl a ozywienie w is tylko.Latam z bonami po 40 na diably w itemkach a w grocie wale po 5k ze skilla zakem +9 12um ;P

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Serwer śmieć jak te inne jego ... zarobki jak kot napłakał i już nie powiem o kupnie pelerynek oraz zbroji na 9 lvl u handlarza +0 ŚMIEĆ GÓWNO I UBUSTWO

ravento.jpg
Opublikowano

Serwer śmieć jak te inne jego ... zarobki jak kot napłakał i już nie powiem o kupnie pelerynek oraz zbroji na 9 lvl u handlarza +0 ŚMIEĆ GÓWNO I UBUSTWO

jezeli nie wiesz nie wypowiadaj sie. Avalon to topowy serwer. 1 z pierwszych. Bardzo stabilny.z Enyo były problemy, ale teraz sie biorą do roboty!

Opublikowano

serwer niedługo będzie odnowiony , jest to teraz taka jakby beta ! .

Nie martwcie się , postacie które zrobiliście i wyexpiliście zostaną !

Nie licząc starego rankingu + przy nowym starcie bonus dla starych graczy 50%exp na 2 dni !

Opublikowano

moim zdaniem ten serwer nie ma prawa bytu. caly team powinien sobie dac spokoj z serwerami. to jest zalosne. Enyo to byl najlepszy serwer z fantastyczna atmosfera jaka nigdzie indziej nie widizalem. kazdy starszej daty to powie. jednak serwer upadl. czemu? nie przez to ze nie bylo chetnych. przez buggi, nie mozna bylo m.in wejsc do av2 a jak ktos w niej byl to nei mozna bylo wyjsc. nie mozna bylo otworzyc handlarzy czy tam byli pusci. jednym slowem nawet nie mozna bylo potow kupic. ludzie nawet i z buggami grali. jednak to nie mialo racji bytu. dlatego serwer upadl. a teraz? ludzie chcieli reaktywacji to po roku proszenia sie wielce szanowny admin odpalil znow serwer, na ktorym nawet nie chcialo sie robic resetu kont. porazka, porazka i jeszcze raz porazka!

Pozdrawiam

Valhala/ChooseMe/ BeBaD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...