Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Request for.. - szukasz piosenki?

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam piosenki z reklamy Orange z przełomu czerwiec - lipiec, jest jeszcze nadawana w telewizji.

Nie wiem jak się nazywa, ale początek idzie. "I remember that day" Coś takiego. To chyba dotyczy usługi Pelikan w Orange.

Może ktoś pomóc ?

Opublikowano (edytowane)

Szukam piosenki z reklamy Orange z przełomu czerwiec - lipiec, jest jeszcze nadawana w telewizji.

Nie wiem jak się nazywa, ale początek idzie. "I remember that day" Coś takiego. To chyba dotyczy usługi Pelikan w Orange.

Może ktoś pomóc ?

Glenna Bree - It Starts With a Melody

To jest ukryta treść, proszę

Gdzieś od 0:51

Edytowane przez Aurille

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Znalazłem nutkę której słuchałem kilka lat temu, jednak w necie nie mogę znaleźć jej tytułu ani wykonawcy, wpisywanie tekstu piosenki także nic nie wyszukuje ;), jest jeden tytuł ale to chyba nie ten ;d

link do odsłuchu: 

To jest ukryta treść, proszę
XPA9.png

Opublikowano

Miedzy piosenkami na vivie leciało "Viva Poleca" i tam był koleś grajacy rockowy utwór z takimi jakby przerwami miedzy wersami... Tło było chyba pomarańczowe, facet miał długie włosy. Podpis był napisany jakoś tak: Imię kolesia "3 litery miedzy cudzysłowami" i chyba nazwisko.

2rc8k5i.png

Opublikowano

A ja słyszałem taki fajny remix Somebody That i Used to know na jednym z serwerów w csie wie ktos co to za remix?? (Ten serwer to Deathrun.pl)

Click, Click, ENTER!55b3126e698d171323b465f030105efc.jpg

Opublikowano

Z rekamy kia. Wiem tyle ze to teraz druga z najpopularniejszych piosenek po gospel 'tzn. tak slyszalem' i w sumie nie wiem czy to kia ale jakis samochod i ze jedzie przez takie pustkowie i na poczatku jak dobrze pamietam jest on rzzuczony z samolotu albo cos innego... noooo to do dziela :D

Opublikowano

Czy ktoś może zna co to za kawałek leci w reklamie Samsung Hope Relay ?Chciałem użyć Shazzama,ale coś nie mogło wykryć.

258101b92660b.png
Opublikowano

Czy ktoś może zna co to za kawałek leci w reklamie Samsung Hope Relay ?Chciałem użyć Shazzama,ale coś nie mogło wykryć.

YouTube zablokowało twoje IP? =)

Tytuł nutki to:

Laurent Lombard - Pure Dubstep (Original Mix)
Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Tak, to jest remix.

Tytuł tej piosenki w orginale brzmi "Wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał" Skaldów.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).