Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Request for.. - szukasz piosenki?

Matzar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nie pamiętam tylułu, wykonawcy, ani nie mam filmiku, wktórym jest podkładem. Wiem tylko, że teledysk jest o "szerszej" kobiecie, która pracuje w biurze i się tam w chuj nudzi. Postanawia "żyć" i zaczyna podróże, skoki na spodochronie, jazde na koniu (jest scena, jak murzyn ją próbuje ją na niego wepchnąć, ale nie daje rady) itp. Ostatnio dość popularna, z gatunku elektropodobnego.

PS: Jak znasz, to użyj "odpowiedz" bo inaczej nie zobaczę ;)

Edytowane przez lackidacki

7m9a.png

Opublikowano

Nie pamiętam tylułu, wykonawcy, ani nie mam filmiku, wktórym jest podkładem. Wiem tylko, że teledysk jest o "szerszej" kobiecie, która pracuje w biurze i się tam w chuj nudzi. Postanawia "żyć" i zaczyna podróże, skoki na spodochronie, jazde na koniu (jest scena, jak murzyn ją próbuje ją na niego wepchnąć, ale nie daje rady) itp. Ostatnio dość popularna, z gatunku elektropodobnego.

PS: Jak znasz, to użyj "odpowiedz" bo inaczej nie zobaczę ;)

To jest ukryta treść, proszę

Moge sie mylic ;) ale to chyba to

image.png

Opublikowano

Witam nie pamiętam nazwy jednego dubstepu (był w jakiejś 2h czy 1h mixie na youtube po wpisaniu: dubstep mix, czy jakoś tak). Nie pamiętam nazwy mixu ani tego dubstepu. Tutaj jest jego "bardzo uproszczony" drop:

www20.zippyshare.com/v/76211006/file.html

Skan jak coś:

www.virustotal.com/pl/file/afd7ab98d9e9ba28e5e51f3f59b3f7b6203e50bda69173f82eb5bc56f595a3d5/analysis/1368719631/

...tylko tyle z niego pamietam. Przesłuchałem już chyba z 10 mixów 1-2 godzinnych i nadal nie moge znaleźć :\ Zna ktoś może ten drop to by mi podał nazwę tego dubstepu ;p. Daje Like za dobrą odpowiedź.

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Opublikowano

Ostatnio oglądałem KSW 23 i spodobala mi sie piosenka na wejscie Mateusza
Zawadzkiego wie ktos jaki to jest tylul tej piosenki,albo jak by ktos
linka udostepnil :D Bede bardzo bardzo wdzieczny :D

Opublikowano

Opublikowano (edytowane)

Szukam jakiegoś dobrego rapu. Powtarzam DOBREGO (bez ludzi pokroju Donatana, czy Chady). Dokładnie chodzi mi o szybką nawijkę. Nie musi być cały kawałek, ale przynajmniej kilka razy chcę usłyszeć, jak koleś zapierdala na bicie. Coś podobnego do nawijki Dejwida w 8:57

Edytowane przez lackidacki

7m9a.png

Opublikowano

Szukam jakiegoś dobrego rapu. Powtarzam DOBREGO (bez ludzi pokroju Donatana, czy Chady). Dokładnie chodzi mi o szybką nawijkę. Nie musi być cały kawałek, ale przynajmniej kilka razy chcę usłyszeć, jak koleś zapierdala na bicie. Coś podobnego do nawijki Dejwida w 8:57

Chcesz coś zajebistego? Polecam naukę francuskiego i słuchanie Sniper'a, podrzucam np. to:

Opublikowano

Opublikowano

Wie ktoś, czy to jest orginalna przeróbka tego kolesia, czy ta nutka jest skądś skopiowana (nie chodzi mi oczywiście o vokal Donalda ani o wszystko co jest z mixu tuskotronica):

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).