Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM

mastes11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalam Diablo 3 biorę start i pisze : Program Diablo III przestał działać

Poprawne działanie tego programu zostało zatrzymane

z powodu problemu.Zamknij program

POMOCY . I czy wy też tak macie?

Opublikowano

Pliki niepełne ? Rozumiem, że kupiłeś klucz ? Jeśli tak, to ściągnąłeś klienta z linku ze swojego konta ? Spróbuj zainstalować raz jeszcze ?

W ogóle podaj parametry twojego PC, system jaki masz itp. Z twojej wypowiedzi/pytania na razie nic nie wynika.

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

Ja mam windowsa 7 kupiłem orginałke w sklepie grałem wcześnie miałem 22lv i czemu tak?

Opublikowano

Pewnie wymagań nie spełniasz;)

Ewentualnie jako admin odpal ale myślę że specyfikacja kompa jednak....

@Edit skoro wcześniej grałeś to teraz nie wiem dlaczego...

Zainstaluj ponownie;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

A wiadomo kiedy będzie Diablo działało

A wam Diablo III normalnie się włącza?

Opublikowano

Taki błąd nie jest ze strony Blizzarda/Diablo III, tylko z twojej strony. To może być wina sprzętu, błędu w plikach lub ich braku itd. Zrób reinstall i napisz czy to pomogło.

2007932960.png

Opublikowano

No ale czemu wcześniej mi wszystko dobrze działało?

A teraz nie

A jeżeli reinstall nie pomoże to co mam zrobić ?

Opublikowano

Powiedz skąd ściągałeś klienta. Ze swojego linku czy z czyjegoś ?

2007932960.png

Opublikowano

Ja mam Windows 7 i często dzieje mi się tak różnymi plikami, lecz znalazłem pewien sposób, dzięki któremu wszystkie te pliki mi działają.

Otwórz ,,Komputer'' -> ,,Właściwości systemu'' -> ,,Zaawansowane ustawienia systemu'' -> Zakładka ,,Zaawansowane'' -> W okienku ,,Wydajność'' klikasz ,,Ustawienia'' -> ,,Zapobieganie wykonywaniu danych'' -> Kikasz w ,,Dodaj'' -> Szukasz pliku którym odpalasz grę, program czy jeszcze co innego -> (jeszcze nie mam Diablo bo czekam aż będzie dostawa w sklepach, ale zapewne odpalasz to plikiem Diablo III.exe czy jakoś tak) -> Jak wybierzesz plik to klikasz na niego LPM (raz) a następnie ,,Otwórz''. Zamykasz okienko i idziesz sprawdzić czy działa. Jak nie to spróbuj jeszcze odpalić jako administrator lub masz problem ze zgodnością więc w ,,Właściwościach'' pliku sobie zmieniasz. Mam nadzieję że pomogłem.

Opublikowano

No ale czemu wcześniej mi wszystko dobrze działało?

A teraz nie

A jeżeli reinstall nie pomoże to co mam zrobić ?

Podaj swoje preferencje sprzętu, przeczyść system CCleanerem i napraw nim wszystkie błędy w rejestrze, dodatkowo możesz przeskanować swój system.

Mi gra działa normalnie - Windows 7 64 bit, ilu bitowy masz system? Dodatkowo przeinstaluj grę, to jest jedno z najważniejszych działań które musisz wykonać.

Sprawdź czy zapora Ci nie blokuje również Diablo, masz programy typu peerblock?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...