Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LorenzoMT2.pl[Pl][Dedyk] - Beta

Lorenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usunął bym je fhooy. Knapy grali by WP i po wbiciu Lv BM i cffaniaczki :> To samo z ninją, i z szamanem zresztą też. Na serwer wbijam, tylko kiedy bd Official. :F

beznazwy1bh.jpg

The Blues ! The Champions !

Opublikowano
@Up .. A może pojebany. Zostawiam to dla Ciebie, ale lata mi to tak naprawde. Ponawiam zapytanie.

Na jakiej zasadzie wbija się skille na P ?

napisał Ci kolega, że kamieniami duchowymi? czego jeszcze nie wiesz?

kupujesz zwoje>>>kupujesz rady>>>kupujesz kamień duchowy>>>używasz zwoju>>>używasz rady>>>używasz kamienia

chyba proste?

Opublikowano

Koledze chyba chodziło czy za pierwszym kamieniem jest P czy trzeba czytać jak na PL.

29wr21h.png

Opublikowano

Trwają pracę w południe się odezwę, tymczasem zapraszam na naszą stronę..

40209909810444895132.png

Już wkrótce .. Start - Nowego prywatnego serwera Lathir.pl

Nie przegap tego !

Opublikowano

Hmm, nie ma forum ani zadnego czatu troszke lipka, bo nikt nie chce tu spamowac, bo zaraz warnami strasza:D KTos powinnien sie zajac zrobieniem forum...

Opublikowano

Nie dziala pobieranie, a wiec ja sie pytam jak mam zagrac jak na stronie www.lorenzomt2.pl nie dziala zakladka pobierz? Prosze administracje o naprawienie tego blędu z góry dziekuje.

No nie działa ale kolega na 1 stronie dał klienta na wrzucie, zaraz jak znajdę to edytuję

Opublikowano

nie sciagam launchera zaryzykuje i sciagne calego clienta, pierwszy raz tak robie a musze przyznac ze na licznych privach grałem. Widze ze administracja (Lorenzo) troszczy sie o graczy. Musze zadac jednak kilka pytan. Jak sie wbija skile od g do p? co ile sie oddaje biologa? Co jest u handlarzy? Czy perly sie kupuje/dropi? Czy sa jakies nowe ulepszacze? Nowa fabuła gry?. (jezeli jest na 1 stronie i nie doczytalem to przepraszam)

Licze na to ze mi powiecie.

Troche dziwie sie niskim dropem yang;/ Starcza na zrobienie eq itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...