Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszusci ?

TheDonaldTusk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupie sam , i powiem Ci czy mi przyszło wszystko.

To coś znalazłem w regulaminie :

- Wysłka kodów zazwyczaj trwa do 5min (maksymalnie może przedłużyć się do 12h).
Opublikowano

Poczytaj opinie tego serwisu. Straciłeś kasę i tyle.

gominecraft.pl - domena została wystawiona jako aukcja teraz na allegro.

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Wedł€g mnie perfidne oszustwo, nigdzie nie kupisz MC'ka za 10 złociszy. elko

Opublikowano

Boshe.... Kolejne dziecko dało się nabrać, bo go nie stać 70zł na minecrafta.

Każdy ci tu odradzał http://www.mpcforum....632616-pytanie/

Ale ty nie... Mądrala KidMod zaspamował i cię namówił do tego...

Boshe co za świat...

@Edit

Nie możesz uzbierać 70zł, a nie kupować bezsensowne nie działające gift cody przez SMS?

NIE DA SIĘ KUPIĆ UCZCIWIE GIFT CODE PRZEZ SMS !!!

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Wysyłasz smsa i ma ci przyjść na e-mail którego nie podałeś?

Jak tak to zrobili cie w balona .

Jak nie to wyślij jeszcze raz bo może błędny e-mail podajeś np . pomyliła ci się z , ale wątpie xD

A i te numery jak 7916 to są oszuści nie warto wysyłać , ja raz puściłem smsa po tapete pisało 3zł wysłałem ściągneło 11 + VAT i wtedy , ściągnij ze strony www. itd. a w telefonie nie mam Wi -Fi , ani kabla do podłączenia się z USB , jak byś chciał wiedzieć jak to zrobić oglądnij sobie Panią Basie BMW ona ma swoje układy xD

746531531.jpg

Zaszarżuj i kliknij "LUBIĘ TO!"

Opublikowano

Wysłałem sms , mi wszystko przyszło ... mam giftcode i premium.

Przychodzi kod , dajesz go w formularzu , tam dajesz email i "zamawiam" i na email przychodzi gift ...

Opublikowano

@UP

Pisz na PW albo na e-mail

[email protected]

Kupiłbyś mi odwdzięczyłbym się.

A ty wyslales to czy to

------------------------------------------------------------------

Dla innych sieci komórkowych (wszystkich):

Aby zapłacić za Giftcode do Minecraft, należy wysłać SMSa o treści MP.8186 na numer 7916, a SMSem zwrotnym otrzymasz kod, który należy podać w formularzu wyżej. Koszt SMSa to 9zł + vat (11,07zł).

Pamiętaj że 1 kod SMS = 1 Giftcode do Minecraft. Korzystając z naszej usługi, jednocześnie akceptujesz nasz regulamin.

Czy to

Aby zapłacić za Giftcode do Minecraft, należy wysłać SMSa o treści: DOLADUJ 10 512438378 (Między DOŁADUJ, a 10, oraz 512438378 musi być odstęp, jedna spacja) na numer: 8088,a SMSem zwrotnym otrzymasz kod, który należy podać w formularzu wyżej. (koszt tego SMSa to 10zł)

luq7n.png

Opublikowano

Boże, na czymś takim na 100% nie kupisz uczciwego minecraft. Jak ci go przyślą to na 99,9% oszukany i odbiorą ci go... KOGO ONI BIORĄ NA KIDMODA?. Strona lipna(widać gołym okiem) a on jeszcze podaje.(Chodzi mi o temat poprzedni)

Opublikowano

Kod na sms dostałem po 30 sekundach , email dostałem po 2 minutach. Wszystko ładnie cacy. Koledzy też przez tą domenę kupywali , i nie narzekają ...

Wysyłałem to

Dla innych sieci komórkowych (wszystkich):

Aby zapłacić za Giftcode do Minecraft, należy wysłać SMSa o treści MP.8186 na numer 7916, a SMSem zwrotnym otrzymasz kod, który należy podać w formularzu wyżej. Koszt SMSa to 9zł + vat (11,07zł).

Opublikowano

No jak to ...

A na jaki numer i jaka tresc ?

Prosze, zasponsorowalbys ?

Dam 50 lajkow !

Wyjasnione, mysle ze do zamkniecia bo spam.

Jak jakis chetny to prosze pisac na PW jak ktos zasponsoruje premium - 50 lakow !

luq7n.png

Opublikowano

[b][size="2"][color="white"]Dla sieci [color="#F1500F"]Orange[/color]:[/color][/size][/b]

[b][size="2"][color="white"]Aby zapłacić za Giftcode do Minecraft, należy wysłać SMSa o treści: [color="red"]DOLADUJ 10 512438378[/color] (Między DOŁADUJ, a 10, oraz 512438378 musi być odstęp, jedna spacja) na numer: [color="red"]8088[/color],a SMSem zwrotnym otrzymasz kod, który należy podać w formularzu wyżej. (koszt tego SMSa to [color="red"]10zł[/color])[/color][/size][/b]

10zł do jego karty w sieći Orange, i to 10zł ? oszustwo 100%

Opublikowano

1. Ortografia

2. Arghh to był sarkazm

3. Mam premium nick: PhilipNlol

4. Kto założył temat i spamuje tym, że nie dostał gift codu...

5. Dla mnie 11 zł to jak pffff woda

sygnatura111.jpg
Opublikowano

@Up

Dla mnei tez i co przyszlo ?

Ja ne spamuje .

Napisali mi takie cos na e-mailu:

O jeju dales sie nabrac - Wypierdalaj gnoju zajebany, masz bana sproboj pisnac slowko to kutasa ci urwie .

luq7n.png

Opublikowano

@Up

Dla mnei tez i co przyszlo ?

Ja ne spamuje .

Napisali mi takie cos na e-mailu:

O jeju dales sie nabrac - Wypierdalaj gnoju zajebany, masz bana sproboj pisnac slowko to kutasa ci urwie .

A dasz SS ;> ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...