Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka prośba o wielka radę

Cornes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiam!

Jak już niektórzy z was wiedza zakupiłem sobie konto sura wp ok 66lv solar (s26)

Mój problem polega na tym, ze do tej postaci będe miał jedynie 120kk.

Mam wielki dylemat. Kupić sobie za te pieniądze eq, czy zaryzykować i zainwestować w ulepszenia bojowego miecza.

Ceny podstawowego eq na sure w tym levelu:

Lwia tarcza +9 - 18kk

Ebo +9 - 19kk

Srebrna +9 - 9kk

branza, wisior, buty 2k pż od 16-20kk

Duchowa zbroja +9 - 30kk

Miecz Egzorcysty +9 - 40kk

Jak widzicie nie starczy na komplet eq. Jest jeszcze jedno wyjście - ulepszanie bojowych mieczy. Miecz bojowy +9 na solarze chodzi po 300kk. +0-3 kosztule ok 2kk. Cena ulepszaczy (biała perła 1,2kk, red perła 2,2kk i blue perła 3,3kk, ogon węża + jakieś 1kk)

Gdyby tak zrobić ok 6 bojowych +6, kupić wymagane ulepszacze i u gildijnego ulepszać na +9?

Co byście radzili w mojej sytuacji?

Gość Menesterowy
Opublikowano

No ale po co ryzykować? Kasę zawsze można dorobić, a w taki sposób z bojowymi można albo zyskać, albo stracić.

Lepiej kupić EQ (Nawet niektóre słabsze), a potem dokupywać coraz to lepsze rzeczy z gwarancją, że 'coś zostanie' :)

Opublikowano

kup jakies eq w miare nazbieraj troszki kasy rybki/rudy dt czy cos dozbieraj eq zeby bylo w miare i wtedy sie baw

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Panowie, a poda mi ejszcze ktś link do jakiejś uczciwej, 100% pewnej aukcji z allegro, na której będę mógł yangi kupić?

Opublikowano
http://allegro.pl/metin2-solar-37kk-yang-tanio-pewniak-metin-2-i2359177045.html
http://allegro.pl/10kk-yang-metin-2-solar-s-26-gratisy-metin2-i2359346839.html
http://allegro.pl/yang-yangi-solar-metin2-s26-10kk-11-50zl-i2360659512.html

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Najpierw kup eq potem zarabiaj bo wiesz czasami ulepszy dobrze a czasami źle to lepiej nie ryzykować tej całej kasy.

Potem lepiej dropa zrobić.

Opublikowano

Najlepszym sposobem bd dropienie itemów z metków kup sobie na razie takie eq aby dawać radę czyli pod dmg jak sobie uzbierasz kupisz lepsze eq od razu nie musisz kupować full eq..

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jak bojowe chcesz robić to w DT - szkoda kasy na ulepszacze i tak wiadomo że spali.

Ja bym jednak wybrał opcję z gotowym eq.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...