Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity.pl Dyskutujemy i nie ma zamykania;dd Panie i Panowie proszę wypowiadać się na temat serwa, który był on 2h?;x

DarkMyrage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka długa ?? ;D

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

chuja nie przerwa techniczna ... logowanie padlo, rozumiem, lecz naprawienie tego to zabawa na jakas max godzine a nie ...

0 info ze strony teamu ... niby odeprza ataki ddos i chuja zrobili ... stracilem czas czekajac az ten syf wyjdzie.

@MsCraiq chyba cie pojebalo ... siedzialem caly dzien na tsie i mowili tylko ze logowanie padlo.

Edit : na tym gdzie bylo najwiecej osob... i pisalem do naszej administracji na pw odpowiedzieli mi tak (padlo logowanie nie spamujcie bo to nam nie pomaga)

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Opublikowano

chuja nie przerwa techniczna ... logowanie padlo, rozumiem, lecz naprawienie tego to zabawa na jakas max godzine a nie ...

0 info ze strony teamu ... niby odeprza ataki ddos i chuja zrobili ... stracilem czas czekajac az ten syf wyjdzie.

@MsCraiq chyba cie pojebalo ... siedzialem caly dzien na tsie i mowili tylko ze logowanie padlo.

ciebie pojebało ... na jakim kanale siedziałeś?? :huh:

dsdlw.jpg

Opublikowano

Prawda Padalo Ciagle jakies CH -.-

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

konkurencja czuwa.

Wy też bądźcie czujni.

No gz nareszcie ktoś kto nie gra na tym serwerze, poleca inny, ale też nie pisze postów które zniechęcają do gry :) Graty dla cb like

Czekam i czekam był on i lipa nie wbiłem bo nie mogłem !! ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...