Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Ulepszacze z Xenox'a

xdpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Mpcforuwiczu. Dziś pracowałem trochę z rozpakowanym clientem Xenox'a i znalazłem fajne rzeczy. Są to ulepszacze i zwoje. Zrobiłem wszystko po stronie clienta, choć wpisy do item_proto mogą być zbugowane. Chodzi o to czy zrobiłby ktoś wpisy do MySQL oraz poprawił item_proto. Już upam dla was i tu parę ikon :

ikony.bmp

Download :

http://www.mediafire.com/?m39n79x2fggf62t

Skan (niepotrzebny) :

https://www.virustotal.com/file/2b303e406a7dd072fe07cd3421175c1bc4a4f484e2e6660214a0507fe1d94f46/analysis/1337522486/

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Boże...

Napisałem, że w paincie, aby podkreślić jakość, serio nie czaisz?

Nie rozumiem, po co mam patrzeć na jakiś priv, skoro widze je tutaj...

Nie podobają mi się, mam prawo wyrazić swoje zdanie :).

Opublikowano

+ dam bo się mi przyda szukałem ulepszaczy i skorzystam.

A rozpakowane pewnie z tematu z mpc forum wziął to co kolo pod koniec grudnia dawał.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Lool...

Przecież te ikony były w jakimś folderze w Cliencie, on na pewno nic nie rozpakowywał -.-.

(Wiem, bo kiedyś "próbowałem" tam grać - ale nie podobało mi się.)

Opublikowano

Rykox ma racje. Ja bym takiego giganta nie rozpakował. Skorzystałem z pracy AnonimowyTeam. On rozpakował. A co do komentarzy, że z painta czy grafiki google, nie wiem jak przemol to robił, nie obchodzi mnie to, ale jakość jest taka tylko na screenie, bo ikonki są powiększone. W cliencie ikony wyglądają jak w Full HD. Przesadzam, ale nie mają takiej słabej jakości jak wam się wydaje.

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...