Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mine craft

*_VenglaS_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie grałem w MC już PÓŁ roku i trochę mi się pozapominało wieć.

Chciałbym abyście dali mi linki do tanich i dobrych serwerów chodzi mi o 5 slotów aby mieściło sięto w 20 zł i nie było lagów .

I jeszcze jakiś poradnik jak wgrać pluginy aby potworki i inni nie mogli niszczyć naszych budowli i jeszcze taki plugin dzieki któremu ten kto postawi drzwi może je otworzyć albo skrzynki na kod czy jakos tak ze tylko wlasciciel może je otworzyć

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Hosting? Polecam ci Ownserver. Tam kupisz 1 slot za 1,50. Choć jeśli chcesz kupić naprawdę dobry serwer, to na Pukawka.pl masz 3 zł za slot.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Ownserwer sam tam mam serwer. Jak będziesz tam kupował to napisz na PW to Ci powiem co i jak bo ja jak już mówiłem mam tam serwer.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...