Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]975RP

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Renekton - Czemu ? A to dlatego że łatwo walnąć First Blooda, jego furia wzmacnia nasze umiejętności oraz ulti przemienia nas częsciowo w tanka.

Hecarim - Zajebiste ganki z E, dobrze radzi sobie w jungli, Q ładuje sie tylko 2 S, ulti może służyć zarówno do ucieczki jak i do dobijania ( fear )

OndteAw.png
Opublikowano

na topa Renekton, Riven, a ap carry takie jak Brand czy Ahri nie maja szans z offtankami

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Polecam warwicka. Dobry na solo, wytrzymały, leczy się ze skila, ma stuna. Przy odpowiednim buildzie wytankuje team fight i zabije kogoś.

Opublikowano

Jeżeli chcesz na mida dobrego castera to Ahri ;) świetna 1vs1, ma cc, świetny escape.

Na topa bym wziął renektona, może nie jest late bestią, ale za to early ma świetne.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Polecam warwicka. Dobry na solo, wytrzymały, leczy się ze skila, ma stuna. Przy odpowiednim buildzie wytankuje team fight i zabije kogoś.

WoW to WW jest za 975 Rp o.O ?

OndteAw.png
Opublikowano

Nie kupuj postaci za RP lepiej Boosty kupić RP to skurki jedynie LEPIEJ Ci jest dozbierać PZ niż tracić RP kiedyś możesz powiedzieć a kupie skórkę a ty brak RP , zachowaj sobie RP

Opublikowano

WoW to WW jest za 975 Rp o.O ?

A czy on napisał, że za 975 RP, czy że posiada 975RP?

Kup Warwicka za IP( 1350 to mało), a Renektona możesz za RP, chyba, że poczekasz na promocję champów to kupisz sobie 2x za 487.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Radzę Ci kupićKatarine. Jest strasznie mocna. Ma doskok, mocne ulti, dobrego pasywa.

Graj katariną, ciesz się, że masz fragi. ^^,

Polecam Ci kennena, fajny escape mechanizm, fajnie się farmi, hard CC, dobra inicjacja tf'u.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Radzę Ci kupićKatarine. Jest strasznie mocna. Ma doskok, mocne ulti, dobrego pasywa.

Trafi Ci się w przeciwna drużyna ton's of cc i nic nie zdziałasz :D

Opublikowano

Nie kupuj postaci za RP lepiej Boosty kupić RP to skurki jedynie LEPIEJ Ci jest dozbierać PZ niż tracić RP kiedyś możesz powiedzieć a kupie skórkę a ty brak RP , zachowaj sobie RP

Szkoda ,że za RP podręcznika do polskiego nie kupisz.

Zależy ci na mocnych aoe, a tak się składa ,że udyr ma jedno słabe aoe a ww niema żadnego. Polecam Ci kennena, daje sobie rade na każdej linii ma 3 aoe skille.

Opublikowano

2.png

Posiadam: 975 RP

Zależy mi na: DMG, żeby dawał/a rade w solo top, mocne AoE

Preferuję: Warwick, Udyr,

Myślałem nad Brandem, Renektonem, Ahri.

Brand i Ahri nie mają racji bytu na solo topie. Zdecydowana większość AP Carry nie ma racji bytu na solo topie. Na tą linie nadaje się chyba tylko Vladimir z bohaterów AP Carry.

Ja polecam Ci Warwick'a. Z jego sustainem jest prawie niezniszczalny na solo topie. Jego heal z Q + pasyw oddający hp per hit. Naprawdę jest to aktualnie jedna z lepszych postaci na solo top.

Opublikowano

Brand i Ahri nie mają racji bytu na solo topie. Zdecydowana większość AP Carry nie ma racji bytu na solo topie. Na tą linie nadaje się chyba tylko Vladimir z bohaterów AP Carry.

Ja polecam Ci Warwick'a. Z jego sustainem jest prawie niezniszczalny na solo topie. Jego heal z Q + pasyw oddający hp per hit. Naprawdę jest to aktualnie jedna z lepszych postaci na solo top.

i tu się kolego mylisz , na topa może iść każdy AP carry, top to ten sam lane co mid (1 vs 1). Często widuję na topie Kennena, Galio, Vladimira, Gragasa, Fizza

tylko jak idziesz ap na mida i topa to dobrze mieć jungle ad (np.: Lee Sin )

a co do Warwicka na topie to kontruję go Kennen, Olaf, Fizz, Udyr

@Topic:

ja polecam Ci na solo topa. Shena, Riven, Irelia, Singed, Lee Sin też jest dobry ;) postacie dosyć drogie ale warte zakupu ;)

1336679897-U627890.png

Opublikowano

Kennenem pójdziesz na mid/solo.

Escape system, dobry harras, ult stunujący AoE.

Na Topa yoricka.

Harras, harras i jeszcze raz harras.

Możesz się łatwo leczyć i ciągle stać na lane.

Opublikowano

A co myślicie o Ahri?

Świetny mid, combo zabójcze, buziak i foxfire dominuje linie.

Dobra do tf'ów dzięki swojemu ulti, może nim również uciekać.

Zapomniałbym ... true dmg z q + dodatkowy spell vamp z passywka.

Opublikowano

Ja branda bym wybrał bo ma stun, świetne combo, ulti do dobijania jak go dobrze zbudujesz np archangel stafy i rabadony ult walnie 1100-1500 do tego jeden skill i pada, full ad z 2k hp

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...