Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROM BOT A PT HONOROWE

przyjaciel1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do bardziej doświadczonych osób które używaja Rom bot.a do farmy KS. Jest możliwość automatycznego zapraszania alta do pt? Jeżeli tak Bardzo bym prosil o napisanie co i jak.

2 pytanie. Czy ks owiele wiecej zarobi mag niz lotr?

Opublikowano

Jeżeli pobrałeś ode mnie skrypt na ks to masz w około 350 linijce taką komendę

while not RoMScript("UnitExists('party1')") do

sendMacro('InviteByName("TUTAJ WPISUJESZ NICK POSTACI KTÓRA MA BYĆ ZAPRASZANA")');

yrest(4000)

end

A jeżeli chcesz aby przed zaproszeniem do pt używało certyfikatu nauczania dodajesz przed komendą zaproszenia do drużyny coś takiego:

inventory:useItem("Certyfikat Nauczania")

Czyli ogólnie ma to wyglądać tak:

inventory:useItem("Certyfikat Nauczania")

while not RoMScript("UnitExists('party1')") do

sendMacro('InviteByName("Mrelianna")');

yrest(4000)

end

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Próbowałem z tym addonem ale przynajmniej u mnie nie działa w przypadku drużyny honorowej. Jak założę zwykłą drużynę to działa bez problemu ale w przypadku drużyny honorowej automatycznie nie przyjmuje zaproszenia. Czyżby trzeba było coś ustawić specjalnego dla PH?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiście że dodałem osobę przecież pisałem że dla zwykłej party działa mi bez problemu. Ja akurat używam /ibf custom ale próbowałem też na /ibf all. Dla zwykłego PT działa bez problemu mogę bezproblemowo tworzyć, rozwiązywać party. W przypadku PT honorowego wygląda to tak że tworzę drużynę honorową wysyłam zaproszenie i ono jest automatycznie akceptowane jednak jak opuszczę drużynę i ponownie wyśle zaproszenie to ono już nie jest akceptowane. Z komunikatów w trybie /ibf debug wynika że powinien zaakceptować jednak nic się nie dzieje, nie akceptuje automatycznie zaproszenia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...