Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zagram same dzieci po 10 lat graja piszą do cb pokaż broń albo ban,a jak nie pokażesz to nawolnym cie jadą,debile niedadzą nowemu pograć idzie z żółtych przyłażą i cały czas 99 lv bij a bo nic więcej nieumieją!!!!

Opublikowano

Jakoś trzeba życ z zysków.

no więc tak patryczek zaczął wczoraj to napisze teraz prawde niech brajan to przeczyta więc tak drogi panie brajanie wczoraj na ts3 maniek czyli gm Artur grał na eq navi Headshot bił na wolnym a ja dostałem Perma to już jest naprawdę żenada a nawet jakbym bił to za bicie jest perm chyba nie ? . smiał się ztego gm[Artur robi prywatne ox;y daje zioła i tak dalej + dodam to Maniek kolejny raz dał mi bana lata po m1 z eq navi HeadShot bił gosci z mojej gildii na wolnym oczywiście zawołał tego kretyna manka czyli Artura manius liże mu dupe i dał mi Perma to nie jest 1 raz to juz 3 raz prosze cię zrób coś z nim
Opublikowano

Przecież ta cała Administracja to żenada tylko GA Brajan ogar. Arturek daje HeadShotowi zioła i widziałem jak bosyy spuszczał mu w m1 Pro : ) niby że wykupił sobie event i się kolegują HeadShoot sobie tam kozaczy bo eq niby ma pro a to jest dziecko

Ogólnie recenzja tego serwera to Wielkie Minus może i jest opłacony do sierpnia i co z tego jak gra na nim po 50 maxymalnie osób dziennie żenada !! : )

żal wielki i tyle tutaj napiszę już wolę iść na dwór w nogę pograć niż na takim ścierwie grać gdyż połowa wykupiła navi ;/

77.79.250.147:25565

Najlepszy serwer Minecraft

Opublikowano

Serwer Nie jest dla kasy.. Na serwerze fajnie sie gra tylko że atakujacy w m1 gracze z wyzszymi poziomami atakuja .. I nie mówcie ze zerwer jest pod kase... Bo tak nie jest ;x

di3s3l2.png

Opublikowano

teraz wszystko off why ???

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Premium, jesli ktos nie moze pobrac klienta.

u13457588 : xazobecohusu

Wazne do 28 maja.

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Opublikowano

Witam was chłopaki mam do was pytanie dacie może na inny hosting Klienta bo na tym to mi się 4 dni chce ściągnąć a mam 50MB internetu wszystkie privy i filmy ściągają się 10 min a ten akurat server coś długo mi się pobiera i dziękuje z góry

Opublikowano

Prezka 8/10 .

Serwer do dupy,a gmowi zależy tylko na kasie .

Jak pisali wyżej .. gm zbiera kasę sprzedając lvl/eq/materiały na gg,a w zamian wysyłają mu SM na pl-u .

Wiem bo sam sprawdzałem w jaki sposób to przebiega .

Gracze bez kasy obecnie mają ciężko z przebiciem do pvp,etc .

Opublikowano

Prezka 8/10 .

Serwer do dupy,a gmowi zależy tylko na kasie .

Jak pisali wyżej .. gm zbiera kasę sprzedając lvl/eq/materiały na gg,a w zamian wysyłają mu SM na pl-u .

Wiem bo sam sprawdzałem w jaki sposób to przebiega .

Gracze bez kasy obecnie mają ciężko z przebiciem do pvp,etc .

Hahaha...

Chyba sobie kpisz...

Na PL na SM tak ?

Nizowo zawsze podaje treści z hostingu

https://panel.exone.pl/doladujZeStrony.html?sig=34228c02774ccc24e58762a14cafb6df6628fe01&uid=2320

Co ? Podaj mi chociaż maly dowód że nizowo gram na PL i wyciągam na SM tam.

Ogarnij się smarkaczu i dopiero zacznij coś skrobać

Opublikowano

Teraz o 18:00 mialbyc pvp Konkurs.

i oni sobie ubzdurali arene i ją budują wyjebane mają i ją dopiero budują zamiast najpierw zbudować i powiedziec to oni na odwrót 0 ogaru.

Gm'owie za kase są na serwerze

77.79.250.147:25565

Najlepszy serwer Minecraft

Opublikowano

Server opłacony niby do 2 czerwca. GM daje (za kase ) a potem odbiera za nic (nawet 8 latek może przez chwile być GM/GA). GA lux wbija do m1 zabija ludzi na wolnym , niszczy wojny gildi (wbije , komendą omdlewa graczy i zabija). Rozdaję eq z navi gościom z gildi (taki przykład , gościu o 13:40 bił po 10k z skila , 13:55 bije po 45k z skilla mimo full abs. GA daje kolegom gmów. Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

Gralem na wczesniejszych serwerach tego laczka brajana. Zalezy im tylko na is. Nie staraja sie, nie da sie z nimi rozmawiac nawet. dupa . nie polecam dno !!

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...