Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja]rankedy

trader7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać co myślicie o przewidywanym patchu związanym z rankedami otóż darmowa rotacja ma być niedostępna w grach rankingowych chyba że posiadasz danego champa. Myślę że to dobry pomysł szczególnie na serwerze, na którym gram bo tam widziałem na rankedzie talona pod ap który był za free albo leblanc jako ad carry.

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Myślę że dobrze zrobili , nikt nie będzie już na Rankedach brał postaci którą nigdy nie grał i nie będzie pisał później "Soory First Time ..."

I będzie się grało dużo lepiej . <_<

Opublikowano

właśnie o to chodzi ktoś zobaczy w ten wtorek varusa 1 raz nim będzie grał znobi całą gre naffeduje zacznie cie wyzywac na koncu gry gdy jakimś cudem wygrywacie zacznie was przepraszać i grać normalnie-.-

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

To jest mały kroczek do ogarnięcia rankedów.

Jak widzę na chacie np. |First time shyvana" to mnie szlag trafia.

Opublikowano

Ja też na ranku zagrałem 1st time shyvaną i skończyłem 13/3? easy, ale to już zależy od gracza ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać co myślicie o przewidywanym patchu związanym z rankedami otóż darmowa rotacja ma być niedostępna w grach rankingowych chyba że posiadasz danego champa. Myślę że to dobry pomysł szczególnie na serwerze, na którym gram bo tam widziałem na rankedzie talona pod ap który był za free albo leblanc jako ad carry.

Uniemożliwi to trollom testowanie free champów na rankedach, będą grać swoimi, sprawdzonymi. Poza tym to dobry pomysł i mnie uszczęśliwił.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Mi to pasuje . Jednak LB jako AD Carry nie jest taka zła ^^ Na rankedzie widziałem solo top LB i wygraliśmy .

Ja np postaciami z rotacji potrafię grać . Nawet jak gram nimi 1 raz :D Jednak najważniejsze jest to kiedy to wprowadzą . Oby jak najprędzej

giphy.gif

Opublikowano

Jest już na forum temat o tym.

http://www.mpcforum.pl/topic/629173-darmowi-bohaterowie-beda-usunieci-z-ranked-games

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...