Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]nie widze ekrangu gry

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm przybywam do was z takim problemem jak to, ze nie widze okna gry

gdy uruchamiam lanczera w piaskownicy po zaladowaniu jego gdy naciskam graj gra mi sie wlancza, lecz nie widze jej ekranu tak jakby byłam zminimalizowana moj komp nie wyswietla mi jej obrzu, a jak chce uruchomic ja normalnie bez piaskownicy wszystko jest ok wiecie moze jak to naprawić ?

Opublikowano

Możliwe ,że to jakiś błąd.Na mojego brata kompie też tak jest a coś ci wyskakuje jak drugi raz odpalasz.?Piszę ci ,że gra jest już włączona.?Bo ja u brata na kompie mam to samo ale rzadko.Też bym prosił o pomoc . :D

Edit@

Weź może w instalce opcję napraw.Przed instalacją masz taką opcję.

Opublikowano

NIE nie. mi gra dziala jka wlancze normalnie robilem opcje reinstal itp, lecz gdy ten 2 pleyer mi sie wlanczam to mi minimaluzuje go i potem odminimalizowac nie chce tego przez co nie chce mi sie ekran wyswietlic

Opublikowano

Chcesz grać na dwóch graczach jednocześnie na jednym kompie?LOL?Nie da się.Mi nigdy NFS:W się nie zawiesił podczas minimalizowania.

461151420292002410470.png
Opublikowano

da sie grac na 2 kontach jednoczesnie podczas uzywana sandbox i on sie nie zawiesza mi pokazuje , ze jest on wlaczony

nie wiem co sie stalo niedawno smiagalem na 2x konto na 1 i bylo dobrze, ale cos sie mi zepsulo :>

/darek4 nic poprostu mi sie minimalizuje ten 2 player i niue moge go odtworzyć

Opublikowano

Z takimi programami już tak jest. Nikt Ci nie daje 100% szansy na działanie, bo to taki programik jest nie musi działać. Zacznij grać jak większość 1 kontem, a nie 2 na raz.

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...