Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Używanie WPE Pro w Season3 Episode2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy mogę podać napisz do Kerju na pw , on mi dał ten pakiet :) zresztą znajdziesz go też na innych forach o hackach do mu :).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

jak ktos Chce wingi na zhypermu to mowic:P (jezeli masz 1-20 postow...nie pisz do mnie z prosba o wingi a tym bardziej nie pisz do mnie jezeli piszesz ,,morze dasz mi te wingi?" chodzi mi o ortografie ja tez grzesze nie raz ortografia ale bez jaj...) ps. jak Chcecie to mozna wrobic Slashera ;p i bana zarobi na zhyper ;d pozdrawiam :) inaczej mowiac moze nawet dac adminowi link do tego posta i moze sie zastrzegac ze ktos chce go wrobic ;) ale to mu nic nie pomoze :)))

------------

hehe i pomyslec ze w poprzednich topicach , postach mowil o ,,lizaniu dupy adminowi modelatora" ^^ a patrzcie co sam robi :) , ps Slasher jedna rzecz dziala i bedzie dzialac na Zhyper a Ty sie o tym tu nie dowiesz ;* report na Ciebie cieciu :)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Slasheer sprawia Ci to taką satysfakcję ? Myślisz , że jak powiesz to dostaniesz gm'a czy set FO ? Czy może co !?

zerknijcie na aukcje sleshera: http://www.allegro.pl/item342615530_zhyper..._zhyper_mu.html

donosi na nas a sam nie lepszy kto ma 60 JOG w swoim depo?

ja gram dobre pól roku udało mi sie znaleźć 1:)

zal mi tego gościa.........

może macie jakiś pomysł by dostał bana na serwerze

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

o kurwa Trochu ma tych jog chiter jebany Bana mu ja gralem rok i udalo mi sie 2 jog zalatwic :D huj mu w dupe

szkoda ze nie mieszkasz w stalowej ale bys w mo*** dostal za donoszenie do admina i co ci to dalo

sygmaras%20(10).jpgsygmaras%20(13).jpg

2622il8.jpg19775.gif

20073.jpg19977.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
zerknijcie na aukcje sleshera: http://www.allegro.pl/item342615530_zhyper..._zhyper_mu.html

donosi na nas a sam nie lepszy kto ma 60 JOG w swoim depo?

ja gram dobre pól roku udało mi sie znaleźć 1:)

zal mi tego gościa.........

może macie jakiś pomysł by dostał bana na serwerze

On donatuje na serwer, przedtem była 'promocja' i za jedną dotację dostawałeś chyba 10jog.

Btw. pomógłby ktoś? Jak daję 'target program' to nie ma main.exe...?

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...