Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Minecraft]Co sądzicie o Herobrine?Prawda czy kłamstwo..

craftlog

Co sądzisz o Herobrine?  

88 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy widzia?e? go?

2. 2. Czy on istnieje?

• Tak!Jestem pewien!
    • Nie,nie wierze w bajki
    • Mam mieszane uczucia...
  3. 3. Widzia?e? jakie? dziwne budowle?

• Tak,by? to domek,lecz nie wioska..
    • Nie,widzia?em tylko wioski,lochy i portale.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak pewnie zauważyliście,coraz więcej jest filmików na yt o Herobrine,aby wpajać komuś do rozumu że on istnieje.Jeszcze inni uświadamiają innym,że Herobrine to legenda.Komu wierzyć?Tutaj możecie o tym podyskutować...

Wg mnie HEROBRINE nie istnieje.Gdy przeczytałem o nim artykuł na Minecraft Wiki,zacząłem mieć mieszane uczucia...Nigdy nie zobaczyłem herobrinego,nigdy nie widziałem jego budowli..Co wy o tym sądzicie ?

Opublikowano

Herobrine nigdy nie istniał i nie będzie istniał. Rzekomo jeden z graczy podczas gry zauważył jakąś postać, która przed nim uciekała. Były pogłoski, że Notch dodał go ku czci zmarłego brata. Kupa bzdur, jedynie modyfikacje dodają herobrine.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Chyba macie swój dział od minecrafta co ?

Ale na wszelki wypadek coś napisze, żeby nie było że spam. Herobrine nigdy nie istniał. Kiedyś podobno Notch dodał go w jednej wersji bety, a potem usunął.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

"tytuł" - ja pierdole...

"

Jak pewnie zauważyliście,coraz więcej jest filmików na yt o Herobrine" -

yy kurwa, bylo poruszenie tym fake'iem moze rok temu... ja nic nie widzialem zeby ostatnio znowu cos bylo

ps. podobno notch zrobil kupe i go bardzo bolalo, ostatnio widzialem psa-kupe, czy to ku czci kupo-ludzi?

Opublikowano

Co to wogole kurwa jest ten Herobrine?

Herobrine to postać z legend Minecrafta.Ma normalny skin gracza ale z białymi oczami.

Piecikq - Nie masz się czego przyczepić?Nudzi ci się?

Opublikowano

Ja się dziwie, że to w pogaduszkach, a nie w minesrafcie. Co to kurwa jest ten Herobrine?

drugi gracz w trybie single ktory ma symbolizowac brata notcha ktory wykorkowal

czy cos w tym stylu

jak go zobaczysz to wyjdzie z monitora i cie wyrucha swoim kwadratowym kutasem

Opublikowano

A tak btw. notch nie ma brata i żaden brat mu nie umarł to był fejk

(Herobrine nie jest prawdziwy w żadnym razie. Nigdy nie miałem brata (właściwie mam przyszywanego brata (dosłownie: półbrata), którego nigdy nie spotkałem) i nie ma go w grze.)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ja w Herobrine wierzę. On istnieje. Widziałem go u siebie w kopalni, ale tylko parę sekund. Z resztą widziałem jego szklane wieże z czerwonymi pochodniami,

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Herobrine nigdy nie istniał.

To był tylko żart serwisu Brocast.

" Z krótkiego śledztwa przeprowadzonego przez kilka osób dowiedziano się, że był to tylko dowcip osób z serwisu Brocast. Przyznali się do tego oraz opowiedzieli, że była to tylko podmieniona tekstura.

Notch również zaprzeczył jego istnieniu na swoim Twitterze:

@notch: Herobrine isn't real in any way, no. I never had a brother (well, there's a half brother I've never met..), and he's not in the game.[1]. (Herobrine nie jest prawdziwy w żadnym razie. Nigdy nie miałem brata (właściwie mam przyszywanego brata (dosłownie: półbrata), którego nigdy nie spotkałem) i nie ma go w grze.) "

surprise motherfucker

Opublikowano

Skoro Herobrine by istniał to po co Notch miałby to ukrywać, no bez jaj.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Nie możemy tego stwierdzić czy on naprawde jest.

W starszych wersjach minecrafta była textura herobrine i w którejś aktualizacji nie pamietam juz w ktorej pisalo

Że herobrine został usunięty.

800-200-110647.jpg?6323

Opublikowano

Notch chciał sie pozbyć tych plotek.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Ale w tej jednej jedynej wersji (1.3_1 czy jakoś tak bodajże) był tylko skin. Herobrine miał być czymś na wzór endermana. Ale nigdy nie został napisany i dodany do gry.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Pasjonat
Opublikowano

Po co to całe zamieszanie? Duchy w grze? O boże ...

Dajcie spokój i już...

1336249565-U623110.png

Wartością człowieka jest umiejętność korzystania z google

Opublikowano

Moim zdaniem te pogłoski sa mocno przesadzone. Cóż... zawsze lubiłem takie "klimaty duchów". Uważam, że on faktycznie był, ale w ostatnich wersjach go usunęli. Gdyby nie istniał, to po co miałyby być jego tekstury dołączone do gry?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Może i był, a jeżeli był to współpracownicy z Mojangu go dodali dla żartu.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Po 1. Ten temat był już wiele razy

Po 2. Herobrine nieistnieje, Notch to potwierdził i znaleziono by go w kodzie gry.

Po 3. Czcionka jaką piszesz jest nieestetyczne.

Opublikowano

Chwila a ten szkielet co jezdzi na grzbiecie pajaka? YouTube'rowcy jak MineCraftPolska czy JJayJoker itd tez go nie nagrali

jphk7l.jpg

Moje projekty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...