Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wkurwiłem się x2 w 30 min a to nie dobrze.

Do rzeczy piszę tutorial a nagle odświeża mi się strona i usuwa treść mojego tutorialu dziś stało mi się to 2 razy nie da się tego jakoś zmienić kurwa mac ?

Kokosz zrób coś z tym

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

@Up. Gówno prawda ! Jaki szybszy net ! Tak jest ! Piszę coś i mi co kilka sekund na inną linie przeskakuję !

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

@up

Skoro tylko Tobie, to raczej nie jest to wina forum, tylko Twoja.

Mi się strona nie odświeża jakoś.

Dobra nazwa tematu bro. Jak masz problemy to co 5 minut kopiuj sobie treść tuta do notatnika, zmień przeglądarkę, przeskanuj kompa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Czemu zwalasz wine na forum?Nie Nasza wina że Ci się odświeża strona.

Morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany - Kopiuj treść poradnika zanim napiszesz skarge.

Opublikowano

@Top. Sam ci się nie odświeży. Ale fakt jest faktem, że -30 poradników na rok bo forum "szwankuje"

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Na IP Board ( każdym ) -

Osobiście mam tak, że jak chce usnąć powiedzmy jedną literkę to mi przeskakuje ( wraca ) do góry .

WtF ?

@nazwa tematu - zajebista : x

Opublikowano

No to macie problem. Pozostałe 500 tysięcy użytkowników niema takich problemów. Więc pozostaje szukać winy u was.

Czyli tak jak pisałem wcześniej. Albo w ogóle sformatować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nazwa tematu : sponatniczna na procetach we krwi bo w koncu sobota no i na wkurwie :P

@up

Ja pierdole słabo się czujesz Tak jest przy pisaniu dłuższych tekstów takich jak poradniki a tobie się tak jeszcze nie zdarzyło bo tylko głupio komentujesz ;/

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Napisz ten tutorial w notatniku, a potem go "oprawisz" w BB-Code, proste. Spróbuj z przeglądarką Safarii.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Polecam Firefoxa . Mam pytanie , czy to , że napisałeś tuta i ci się nie zapisało z powodu automatycznego odświeżania strony to jest powód , żeby mieć ataku szajby i obrażać forum (napisałeś : "zjebane forum") ? Zrób tak jak zaproponował ci lord hades i będzie dobrze.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jak pisze sie poradnik to kopiuj go co pare minut i tyle... Po klopocie.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Na IP Board ( każdym ) -

Osobiście mam tak, że jak chce usnąć powiedzmy jedną literkę to mi przeskakuje ( wraca ) do góry .

WtF ?

@nazwa tematu - zajebista : x

Tak samo mam :) i jak niechacy klikne jakis guzik to mi stronke odswieza ;-)

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...