Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman

Duchowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się was poradzić w sprawie wyboru profesji do pvp czy mam wybrac szamana smoka czy szamana leczenie prosze o uzasadnienie odpowiedzi i podanie buildu do pvp i rozdania punktow statusu za prawidłowe podpowiedzi będą 5 i jeszcze prosil bym o podanie przykladowych bonow wartych do wlozenie i kd oczywiscie i eq jakie powinienem miec

Opublikowano

leczenie o wiele lepszy chociaż szamanem trzeba umieć grać bo raczej slaby jest

Opublikowano

chociaż buffy smoka są fajne pomoc i błogosławieństwo dużo dają gdyby się bardziej zastanowaić to mniej więcej po równo do pvp ale leczenie trochę lepszy bo jak sama nazwa wskazuje może się leczyć

Opublikowano

na PL szybko na P nie wyciągniesz leczenia no chyba, ze bugiem na kamienie duchowe to dasz rade ale długo ci to zajmnie

Opublikowano

na obsydianie dałem 10kk więc trochę różnicy. a tak w ogóle skąd dropiom kamienie duchowe?

Opublikowano

zwiększenie ataku jest dobre na BO dla mentala jak an solo bierze spota do tego jeszcze pomoc smoka i expi się super +potek an 50 damage

Opublikowano

Szaman healer do expa samemu szajski, lecz do pvp bdb, do pt niezbyt chętnie brany.

Szaman smok do expa samemu na wyższych lvlach db, pvp db+(jak wejdzie kryt to wymiata), no do pt często brany wieć z expem mniejszy problem

edit: skille czy staty? skille przywołanie bylsk.>leczenie>burzowy lub do wyboru

819.png

27176.gif

31353.png

28119.png

Opublikowano

jeśli chodzi ci o priva to oczywiście najpierw jakiegoś skilla do expienie a później leczenie do pvp nie znam sie na leczeniu bo raczej gram woj body/mental sura bm lub ninja dagger

Opublikowano

Takwiec wybieram leczenie dzieki wielkie 5 wstawie pozniej okey a teraz Mozna zamknac jak juz nie macie pomysłów THX

Opublikowano

Odradzam ci kolego leczenie gdyz

Plusy

Lecznie(Ok)

Zwinnosc(Ok)

Minusy

Bardzo ciezki exp(To pewne...)

Dlugie opadanie "raczek"(Dluzszy czas niz u smoka)

Slaby Dmg Skill

Smok

Plusy

Pomoc Smoka

BłogoSławienstwo

Czas Regeneracji Talizmana i Strzelaka

Szybkie opadanie "raczek"

Minusy

Tylko Czas Ladowania Wzywajacego

Smok w pvp uwierz mi na 86 nikt nie ma z nim szans

Sam gralem na zpmt2 s1 89 Shaman Smok Shinso BebruBlump ale delete Za Wh

Nie spotykalem duzo osob ktore mnie mogly zabic,owszem zdazalo sie pare osob ale to rzadko

Przemysl Wybor:)

Pozdro

Opublikowano

to zależy z kim walczysz bo jak z innym szamanem to ja bym wolal smok ale jak inna profa to leczenie...

DAJ 5 -

TO NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

Leczenie do pvp lepszye! Wbijesz na p conajmniej 3 skile na p i już jazda na maksa ;d.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...