Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nostale

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Obejrzałem trochę regulamin nic nie było napisane że nie można pisać tematów dyskusyjnych, oraz nie zauważyłem ich w tym dziale ^^. O czym mamy dyskutować? A to jest proste :) Co lubimy, a czego nie w nostale, co chcieli byśmy zmienić, co zostawić, co dodać, może jakieś noobki? Pośmiać się też można . Chciał bym by w tym temacie można było naprawdę podyskutować o tej grze, temat nie służy do tego by w nim się kłócić. Jeśli ktoś zacznie jakąś dyskusje niech zostanie dokończona, a nie że jedna osoba się o coś spyta a druga zacznie coś innego ;P

Proszę również o zachowanie kultury :)

Do moderatora : Jeśli ten temat jest niezgodny z regulaminem, czy tu nie pasuje można usunąć :)

Mam nadzieję że temat się rozwinie.

To zacznę :) Co sądzicie o wbijaniu Punktów Profesji na lepsze SP? Jak dla mnie trochę długo się z tym trzeba bawić co jest dosyć nużące po wbiciu tego 26 lvl PP expienie dalsze na groszkach, jeśli znajdzie się spot oczywiście, jest męczące...

Zbieram like ;x

Opublikowano

To zacznę :) Co sądzicie o wbijaniu Punktów Profesji na lepsze SP? Jak dla mnie trochę długo się z tym trzeba bawić co jest dosyć nużące po wbiciu tego 26 lvl PP expienie dalsze na groszkach, jeśli znajdzie się spot oczywiście, jest męczące...

Moim zdaniem takie wbijanie profki jest atutem tej gry ;) Fajnie jest sobie posiedzieć na spotach groszków i bić je prawie całymi dniami, a po wbiciu tej upragnionej profesji mieć satysfakcję ze swojej ciężkiej pracy ;)

A co sądzicie o kartach Sp ? Powinno być ich więcej ? Powinno zostać tak jak jest, a może powinno być ich mniej ?

PS :

O czym mamy dyskutować? A to jest proste

:)

Co lubimy, a czego nie w 4story, co chcieli byśmy zmienić, co zostawić, co dodać, może jakieś noobki?

Popraw :)

1360325468-U541599.png

Opublikowano

Co lubimy a czego nie w 4story? To jest dział nostale.

Sorki, poprawione, za bardzo zapatrzyłem się na tematy 4story. Mój błąd ;d

Moim zdaniem kart jest za mało, 3 karty na tyle lvl. Fajniej by było gdyby te karty były dobrane żywiołami tzn. np 1 karta woja żywioł ognia, a łucznika woda. Nie lepiej było by że 1 karta - ognień, 2 - woda itd.?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Z sp jest wszystko ok, jedyne co do szczęscia mi potrzeba to zwój, który chroni resy przy sumowaniu.

Opublikowano

Nie lubię LoD ponieważ ja siedziałem na groszkach bardzo długo od 20j - 55 a teraz ci co mają mniejszy lv idą sobie i dobijają ...

Opublikowano

Gdyby nie lod prawie nikt nie wbił by 90, więc to jest jedna z lepszych rzeczy, lecz przez to fam się rozpadają.

Opublikowano

Jeśli chodzi o LoD to nawet fajnie sie tam expi.Ale dlatego że teraz LoD jest cały czas otwarte dużo fam sie rozpada.Dlatego że ludzie nie umieją grać

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Sorki, poprawione, za bardzo zapatrzyłem się na tematy 4story. Mój błąd ;d

Moim zdaniem kart jest za mało, 3 karty na tyle lvl. Fajniej by było gdyby te karty były dobrane żywiołami tzn. np 1 karta woja żywioł ognia, a łucznika woda. Nie lepiej było by że 1 karta - ognień, 2 - woda itd.?

Dobrze jest tak jak jest

Łucznik SP1 - WODA , SP2 - MROK , SP3-OGIEŃ ,SP4-ŚWIATŁO

Wojownik SP1-OGIEŃ , SP2 - WODA , SP3 - ŚWIATŁO, SP4-MROK

Mag- SP1-OGIEŃ , SP2- ŚWIATŁO , SP3- WODA , SP4-MROK

+

Kurak,Jajamaru,Pirat,Pajama

może kiedyś będzie wiecej sp , kto wie ;) ale i tak moim zdaniem rangerowi powinni odebrać stuny bo jest ich za dużo na glacy i się nie ruszysz nawet.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ale i tak moim zdaniem rangerowi powinni odebrać stuny bo jest ich za dużo na glacy i się nie ruszysz nawet.

A moim zdaniem to dobrze ^_^ Takie atuty tej karty ;p

1360325468-U541599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...