Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda czy fałsz? Sura WP Solar

Cornes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://allegro.pl/so...2357419556.html

http://allegro.pl/sura-wp-s-26-solar-bez-eq-55-65-lvl-i2346372740.html

mogę kupować bez obaw?

Powiedzcie mi jeszcze jak ze zmianą nicków sytuacja wygląda? W jednym temacie na forum metina admin powiedział, że zmiana nicku teoretycznie jest możliwa, ale gameforge nie oferuje takiej możliwości. Dało by radę coś wykombinować? Nie chodzi mi tutaj o to "wizualne" zmienianie nicku, że tylko aj to widział będę.

Opublikowano

Sprzedający ma same komentarze pozytywne co jest sporym plusem, więc bez obaw możesz kupić bo wiadomo że nie oszuka.

Konto z emailem, więc kolejny powód że nie będzie Cię oszukiwać przy sprzedaży.

W grze nie można zmieniać nicku.

Opublikowano

Tutaj masz prawie 100% pewności, że Ciebie nie oszuka. Pozytywy mowia za siebie. Jak masz kase to kupuj...

Tutaj bym uważał. Jeśli chcesz na pewno kupic te konto, to niech sprzedajacy napisze w aukcji ,,konto sprzedaje z e-mailem.'' -Niech stworzy nowa aukcje lub niech dopisze. Raz już była taka akcja na forum, że koleś zakupił konto (w aukcji nic nie pisało o e-mailu) ale uzgodnili na GG ze z e-mailem ma byc. Koles został oszukany, dostał postać bez e-maila. Wiec uważaj...

Powiedzcie mi jeszcze jak ze zmianą nicków sytuacja wygląda? W jednym temacie na forum metina admin powiedział, że zmiana nicku teoretycznie jest możliwa, ale gameforge nie oferuje takiej możliwości. Dało by radę coś wykombinować? Nie chodzi mi tutaj o to "wizualne" zmienianie nicku, że tylko aj to widział będę.

W grze nie można zmieniać nicku. Jest to w 100% nie wykonalne..

Pozdrawiam

Opublikowano

Co myślicie o tej formie płatności przez doładowanie sms w pierwszej ofercie? Korzystać z takiego czegoś, czy ogradzacie? Jak tak, to w jaki sposób miałoby się to odbyć?

Opublikowano

Już zamówiłem to pierwsze :-)

W takim razie żeby nie ryzykować normalnie wyślę pieniądze przelewem w poniedziałek.

Może teraz gdy zamówiłem sprzedający podzieli się ze mną szczegółami ;-)

Dzięki wszystkim za pomoc.

Pozdrawiam Fanów Chelsea Londyn...

PS. ...jak i całą resztę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...