Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft

ewenement1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam zamiar zacząć przygodę z minecraftem, zachęcił mnie kolega.

więc mam taką sprawę .. Kto by mógł mi pomóc w ogarnięciu tego wszystkiego chodzi mi o :

DOWNLOAD najnowszego dobrego clienta

jakiś Register

ewentualnie info co i jak dalej robić ;)

Dzięki za pomoc

Opublikowano

Trzeba kupić premium na minecraft.net wtedy masz oryginała, ale można też pobrać pirata np. stąd

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

Wpisujesz byle jaki login i klikasz login no premium... Wtedy możesz grać na multi, ale tylko na serwerach z offline mode, a na takie jak mycraft, czy skkf nie wejdziesz. Minecraft teraz kosztuje 80-100 zł jest to mała suma, ale był za 20 kilka miesięcy temu. Na forum panuje zakaz piractwa, wiec nikt ci nie poda innego linku

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

rozumiem , bo mam kolege z reala który mi powiedział o tej grze , pokazał nawet u siebie na kompie , mówi że pół roku gra w nią i pokazywał mi ten swój dom to niesamowite rzeczy...

i mówił mi że można grać solo lub z kimś. i on ma niby jakiś tam server ale przy mnie wchodzi sobie na jakie chciał servery w grze jak mi pokazywał.

dlatego troche nie łapie. powiedział żebym z nim grał bo tak fajniej. tyle że ja dopiero od chwili zaczynam przygodę.

Opublikowano

polecam na poczatek tutoriale z mpc forum (czyli stad :D) i wikipedie o minecraftcie tu masz receptury craftu spis itemow i wgl wpisz w google

wiki minecraft

userbarcabal6.jpg

userbarcabal8.jpg

10 postów v

20 postów v

30 postów X

40 postów X

50 postów X

100 postówX

200 postówX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...